4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 18 Nisan 2023 #11 kritwn dedi: Asussun tam olarak mağzaları yok gidip almam gerek.En azından benim bildiğime göre Asus VG258QR sanırsam Genişletmek için tıkla... İletişim Gaming.gen.tr ekibi ile iletişime geçmek için bu sayfayı ziyaret ediniz. www.gaming.gen.tr Gaming.Gen.TR'nin şubesi var diye biliyorum. İkna edebilirseniz bakabilirsiniz.
kritwn dedi: Asussun tam olarak mağzaları yok gidip almam gerek.En azından benim bildiğime göre Asus VG258QR sanırsam Genişletmek için tıkla... İletişim Gaming.gen.tr ekibi ile iletişime geçmek için bu sayfayı ziyaret ediniz. www.gaming.gen.tr Gaming.Gen.TR'nin şubesi var diye biliyorum. İkna edebilirseniz bakabilirsiniz.
kritwn Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #12 472107 dedi: İletişim Gaming.gen.tr ekibi ile iletişime geçmek için bu sayfayı ziyaret ediniz. www.gaming.gen.tr Gaming.Gen.TR'nin şubesi var diye biliyorum. İkna edebilirseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet Ümraniye yakınlarında oraya gidebilirsem bakarım Sizin öneriniz dediğim Excalibur mu? ASUS mu? kritwn dedi: Evet ümraniye yakınlarında oraya gidebilirsem bakarım. Sizin öneriniz dediğim Excalibur mu? ASUS mu? Genişletmek için tıkla... Ônerdiğiniz*
472107 dedi: İletişim Gaming.gen.tr ekibi ile iletişime geçmek için bu sayfayı ziyaret ediniz. www.gaming.gen.tr Gaming.Gen.TR'nin şubesi var diye biliyorum. İkna edebilirseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet Ümraniye yakınlarında oraya gidebilirsem bakarım Sizin öneriniz dediğim Excalibur mu? ASUS mu? kritwn dedi: Evet ümraniye yakınlarında oraya gidebilirsem bakarım. Sizin öneriniz dediğim Excalibur mu? ASUS mu? Genişletmek için tıkla... Ônerdiğiniz*
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 18 Nisan 2023 #13 kritwn dedi: Evet ümraniye yakınlarında oraya gidebilirsem bakarım. Sizin öneriniz dediğim Excalibur mu? ASUS mu? Ônerdiğiniz* Genişletmek için tıkla... ASUS olurdu ikisi arasından. Bana kalırsa VP249QGR modeline ikna etmeye çalışırım.
kritwn dedi: Evet ümraniye yakınlarında oraya gidebilirsem bakarım. Sizin öneriniz dediğim Excalibur mu? ASUS mu? Ônerdiğiniz* Genişletmek için tıkla... ASUS olurdu ikisi arasından. Bana kalırsa VP249QGR modeline ikna etmeye çalışırım.
kritwn Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #14 472107 dedi: ASUS olurdu ikisi arasından. Bana kalırsa VP249QGR modeline ikna etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
472107 dedi: ASUS olurdu ikisi arasından. Bana kalırsa VP249QGR modeline ikna etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler