Asus vs MSI GTX 750 Ti

berkant1097

Hectopat
Daha fazla  
gtx 750 ti
g3258
6 gb ram olan bir sistem toplayacağım ama ekran kartını ASUS mu yoksa MSİ mı alacağım konusunda tereddütlüyüm. Çogu kişi MSI al diyor ama ben yine de sizin de fikrinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin arasında pek fark yok MSİ daha ucuz onu alabilirsin yanılmıyorsam arasında bi 45-50TL fark var tercih senin.

Yazılım desteği olarak nasıldır ?

Ben kullanıyorum Experience gibi bir optimize programı ve MSI'ın sunduğu birçok program var.Kullanışlı orta seviye bir grafik kartıdır kendisi.

Yok demek istediğim NVIDIA'nın mutlaka her ikisi için aynı desteği sunması aşikar fakat MSI yada ASUS ayrı olarak bir yazılım sunuyorlar mı ?

Ben MSI kullandığım için Afterburner ve Gaming APP programlarını gayet sevdim.Asus'un da var fakat fazla bir bilgim yok. Yazılımdan kastınız bunlardır umarım

Evet teşekkür ederim şimdi ASUS sahiplerini merak ettim.

MSI daha iyidir. ASUS genel bir firma. Ama MSI sadece PC ile ilgilendiği için MSI almanız daha iyi. Yazılım desteği olarak ta kat kat öndedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…