ASUS vs MSI monitör

Şahsen AOC, Viewsonic, LG, Samsung gibi markalar varken bu overrated markalardan monitör almazdım. ASUS haydi neyse de MSI'ın monitör üzerine doğru düzgün tecrübesi bile yok.
Çok ağır bir genelleme, gerek yok. MSI'ın 4 bin dolaylarına giden ve gayet iyi ürettiği monitörleri var. ASUS'un da aynı şekilde bazı QHD monitörleri gayet iyi.

Modelleri bilmeden kim ne derse boş şu anda. İki monitörün de modellerini söyler misiniz?

Ek olarak sizce 270 Hz ASUS monitör mü alayım yoksa düşük fiyatlı bir monitör alıp çift monitör mü yapayım PC de alacağım 4060'lı.

2 side bu fiyata harika ama MSI hem fiyat olarak hem de kalite olarak bence daha iyi aslında özellikleri birebir aynı ama dediğim gibi MSI monitörde daha kaliteli ürünler üretiyor ve fiyatı da daha iyi.

G2412 al geç.

Çok ağır bir genelleme, gerek yok. MSI'ın 4 bin dolaylarına giden ve gayet iyi ürettiği monitörleri var. ASUS'un da aynı şekilde bazı QHD monitörleri gayet iyi.

Fiyatına göre ne kadar iyiler? Affedersin ASUS'un ekonomik seviyedeki monitörlerinin çoğu VA panelli, ghosting atan kıytırık TUF serilerinden oluşuyor, aynı fiyata diğer markalar daha iyi seçenekler sunuyor. MSI ise cidden kim beğeniyor bu monitörleri bilmiyorum üzerinde Monster yazsa garipsemem, monitörlerinin yarısı hapşırdığında bile kafa sallayan köpek gibi titriyor. Malzeme kalitesi hak getire.

ASUS'u yalnızca üst segment ürünlerinde beğeniyorum, sağlam AR-GE yapıyorlar hakkını vereyim.

Fiyat farkı var oynayacağı oyunlarada bağlı aslında Hz olarak tabii daha iyi 240 Hz ama geri kalan çoğu oyun türünde Hz pek fark etmiyor.

Bayağı iyiymis bu.

MSI al bence kanka fiyat farkı çok var 2K var arada o 2 k paraya daha farklı şeyler yaparsın.

Üst seviye online oynamayacaksa pek gerek yok g224f modelini alması daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…