ASUS vs MSI Monitör

Bütçe
10000

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G274QPF E2 - Asus TUF Gaming VG27AQM1A
Merhaba maksimum 10k bütçede IPS, 27", 2K, Pivot, G-Sync/Adaptive-Sync, Hz değeri yüksek ve canlı renkleri olan bir monitör arıyordum. Bu iki monitöre denk geldim: MSI G274QPF E2 - Asus ROG Strix XG27ACS

Arada 3K fiyat farkı olmasına rağmen fark çok az. Sizce Asus almaya değer mi?

Son düzenleme:
O bütçede iki monitör de iyi değil.

O bütçede bu üçü var alınabilir durumda şuan.

Philips olanı yeni aldım, fark ettiğim beş kötü özelliği var. Ayaklar çok sağlam hissettirmiyor ve hafif bir dokunmayla monitör sallanıyor. Monitörün güç ışığı bilgisayarı kapattıktan sonra yanıp sönüyor ve kapanmıyor. Ayar ekranı kötü. En hızlı gecikme ayarında ghosting oluyor. Bunlar haricinde güzel bir monitör.

Sağolun deneyiminizi yazdığınız için

Hocam Samsung pek önerilmiyor ve Va panel istemiyorum sağolun yinede öneri için.

4-5 gündür dediğiniz bütçelere araştırma yapıyorum. Çok yordu artık fazla araştırmadan birini beğenip almak lazım. Benim bulduğum bazı modeller şöyle;

VG27AQM1A
Alienware Aw2724dm
MSI 27'' G274QPX
Alienware Aw2723DF
Dell g2724d

Dell olan ilk seçeneğimdi, Philips olanı almamın tek sebebi 500 lira daha ucuza almam.

Sağolun deneyiminizi yazdığınız için

Hocam Samsung pek önerilmiyor ve Va panel istemiyorum sağolun yinede öneri için.
Samsung'un bu ürünleri çok önerilenler listesinde olduğu için önerdim. Va panel olanın renkleri hem çok iyi hemde tepkimesi Fast IPS'ler kadar olmasa da IPS seviyesinde. Diğer samsung G50 olan ise renk kalitesi ve kontrastı çok iyi bir model. Philips ise keza renk kalitesi kontrast değeri testlerde iyi çıkan bir model.

Çoğu monitörde en hızlı modda olur ghosting. Zaten ters ghosting yani inverse ghosting denir. Son seviyenin 1 altında kullanırsan sorun olmaz.

Çoğu monitörde en hızlı modda olur ghosting. Zaten ters ghosting yani inverse ghosting denir. Son seviyenin 1 altında kullanırsan sorun olmaz.
Aynen öyle yapıyorum, almadan araştırdığımda bunu bilerek almıştım. Zaten aradaki farkı da anlamıyorum.

İfadeler: DMN
Hocam Asus Tuf monitörleri kimse önermiyor renkleri soluk oluyor diyorlar, Alienware'lar normalin üstünde fiyatlandırmaları var pahalı bence fakat MSI ve Dell iyi, fp monitörler. Şuan hala MSI G274QPF E2 ve Asus ROG Strix XG27ACS'den yanayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…