ASUS vs MSI RTX 3060

Hangi model olduguna gore degişir. Bence hangisi daha ucuzsa onu alın. Buyuk ihtimalle 1 FPS bile fark olmayacak.

Hangi model olduguna gore degişir. Bence hangisi daha ucuzsa onu alın. Buyuk ihtimalle 1 FPS bile fark olmayacak.
Asus herzaman fiyatına göre daha iyi bir peformans sunacaktır bütceniz yetiyorsa asus almaya gayret edin. @yusuf_emir_cnd evet aslında günlük 1 saat oyun oynayıp kapatacaksa fark etmez ancak uzun saatler boyunca oyun oynayacaksa yada adobe tarzı programlar kullanacaksa performans farkı ortaya çıkacaktır teşekkürler.

MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC ve ASUS Dual GeForce RTX 3060 OC V2 arasındayım. Hani kayıt programı falan bir şeyler oluyor ya hangisinde daha iyi? Kafama takıldı, sonuçta 1 kere alacağım en iyisi olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz olanı al. Bu kartların farkı soğutma ve tasarım ekran kartı çipi Nvidia'dan geliyor yani bir farkları yok.

3060'ta çok fark olacağını sanmıyorum. Uygun olanı al. Fiyatlar aynıysa Asus Dual daha iyi bir teklif.

ASUS şu anda 10 yılın üzerindeki kartlara bile software desteği sunmakta. Eğer YouTube'a içerik üretecekseniz veya yayın açacaksanız ve ekran kartım ısınmasın driver desteği olsun diyorsanız ASUS bu konuda en iyi seçenek olacaktır. Hatta bütçenizi biraz daha yükseltme şansınız varsa 4060 Dual öneririm güncel kart her zaman daha iyi olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 3060 ekran kartı alacağım. MSI mı daha iyi ASUS mu? Hangisi daha iyi?

ASUS bazen 15 k bandına çıkıp 12 k bandına iniyordu ayrıca bütçe söyleyin 3060'dan daha iyi modeller vardır belki.

Bütçe zorlamaya gerek yok fazla 3060'in 3-4 yıl desteği sürer diye tahmin ediyorum zaten 3060'dan yükseltme yapılacaksa AMD alınır.

Ucuz olanı al. Bu kartların farkı soğutma ve tasarım ekran kartı çipi NVIDIA'dan geliyor yani bir farkları yok.

Soğutma Ventus da sıkıntılı.

Bütçe zorlamaya gerek yok fazla 3060'in 3-4 yıl desteği sürer diye tahmin ediyorum zaten 3060'dan yükseltme yapılacaksa AMD alınır.
Bütçe konusunda katılıyorum. Ancak ne kadar pahalı olursa olsun Amd'nin iyisini alacağına Nvidia'nın kötüsünü almak herzaman daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…