ASUS vs MSI

Ahmet1907

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem kuracağım ancak iki marka arasında takıldım. Sizce hangisi güzeldir? Sağlamlık olsun, performans olsun, anakart, ekran kartı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistem kuracağım derken sanırım pc toplamayı kastetmişsiniz. Ancak ana kart için mi yoksa ekran kartı için mi soruyorsunuz? Ona bir cevap getirmelisiniz. Ekran kartı olarak sorduysanız Asus'un CPU Tweak yazılımı ve STRİX soğutma sistemi diretcu 2 nikel kaplamalı bakır soğutucları var.Sessizlik ve soğuk bir oyun performansı için ASUS önerim.
Anakart'a gelince ben MSİ'ın daha iyi bir seçim olacağını düşünüyorum bütçeniz uygunsa.Bence böyle. Zaten arkadaşlarımız da kendi düşüncelerini belirtirler. İyi Sosyaller. :)

Daha önce hiç MSİ kullanmadım ama Asus'un ana kart ve ekran kartını kullanıyorum gönül rahatlığı ile öneririm.

Yıllardır hep Asus kullandım beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı hala da kullanıyorum rahatlıkla Asus alabilirsiniz ancak Msi ile çok sorun yaşadım özellikle garanti ve servisiyle bilginize.

ASUS Auto Extreme teknolojisi varken MSI ekran kartı almam açıkçası. ASUS'un anakartları daha pahalı olduğu için ise anakart alırken MSI tercih ederim.

Ben msi ekran kartlarindaki twin frozr soğutma sistemini oldukça seviyorum o yüzden msi ekran kartı tercih ederdim(Daha once msi ekran kartı kullanıp hiç sorun yaşamadım bununda etkisi var).

Anakart olarak ise genelde ekran kartı ve anakart aynı model seçmeye özen gösteren biriyimdir. Recep Baltaş ve Ali Güngör beyfendilerin msi ve Asus gaming anakart incelemelerini ve internette de karşılaştırmaları inceledikten sonra msi almaya karar verdim kendi sistemime.

Tavsiyemde bu yönde olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı