mealertugrul
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Biraz araştırma, biraz da Technopat'ın toplama rehberleri sayesinde aşağıdaki ürünlere karar verdim. Ancak aklıma takılan şu, anakart ve ekran kartında bütçeden biraz feragat etmek için Asus yerine MSI'ın aynı modellerini tercih edebilir miyim? Performans açısından büyük bir fark oluşturur mu? 200 lira civarı bir düşüş olacak çünkü bütçede. Onunla da 1 tane daha 8GB RAM almayı düşünmüştüm.
Bunun dışında, şunun yerine bunu al, bu daha iyi olur, bu performans/fiyat açısından daha uygun olur diyebileceğiniz şeyler de varsa duymak isterim. İlk defa bilgisayar toplayacağım. Tavsiyelere fazlasıyla açığım. Aklıma en çok takılan şey Asus-MSI farkı olduğu için başlığı öyle açmayı uygun gördüm, mazur görün.
- Asus H97 Pro Gamer anakart,
- i5 4590 işlemci,
- Asus R9 380 ekran kartı,
- Kingston HyperX Savage 8GB 1600 RAM,
- Akasa Nero LX soğutucu,
- Aerocool GT-A kasa,
- Aerocool VX 600W PSU,
- Kingston 120GB HyperX Fury SSD,
- WD Blue 1TB 7200 sabit disk.
Bunun dışında, şunun yerine bunu al, bu daha iyi olur, bu performans/fiyat açısından daha uygun olur diyebileceğiniz şeyler de varsa duymak isterim. İlk defa bilgisayar toplayacağım. Tavsiyelere fazlasıyla açığım. Aklıma en çok takılan şey Asus-MSI farkı olduğu için başlığı öyle açmayı uygun gördüm, mazur görün.
Son düzenleyen: Moderatör: