Sonuç olarak hangi markayı almalıyım anlamadım, hangisi daha iyidir?bir de bunların bir sürü serisi var hangisini almalıyım?
Ben Galax'a çok sıcak bakmıyorum piyasadaki diğer markalardan daha ucuza mal satmaları beni tereddüt de bırakmıyor değil.
Peki diğer bileşenleri hangi markadan temin edeyim anakart PSU vs.@İsmail5885 bunu alın:
Biz dümenden tartışıyoruz. Belki teknik servis ile alakanız bile olmayacak.Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 43.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@İsmail5885 markaları boş verin. Toplam bütçenizi belirtin, ona göre öneri yapalım. Bazen hazır sistemler çok daha uygun oluyor.
Tamam bu kadar uzatmana gerek yoktu.Modele göre değişir bu iş.Konuyu açan arkadaş soru sormuş bende cevapladım.@Musap5 buyurun hocam:
ServisPoint - Şikayetvar
ServisPoint şikayet, iletişim, ServisPoint yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! ServisPoint için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...www.sikayetvar.com
@MSİ MEG Z790 GODLIKE neye göre kime göre? Model belirtmeden yorum mu yapılır? MSI'nın Ventus serisi berbat bir seridir, Suprim X gayet iyidir. Kime göre neye göre?
Kullandığım anakart olduğu için.Asus Rog serisi sistemim var.Hocam sizin isminiz MSI bu pek de objektif bir yaklaşım olmadı.
Ben Galax'a çok sıcak bakmıyorum piyasadaki diğer markalardan daha ucuza mal satmaları beni tereddüt de bırakmıyor değil.
Amanın hocam Galax alınmaz mı be.
4080 tier list.
Eki Görüntüle 2331508
Eki Görüntüle 2331509
Bu da benim yakışıklı Galax 4070 Ti Super sg.
Ayrıca Galax'ın ucuz olmasının sebebi Gaming gen distribütörlü olması. Normal satıcı olsalardı fiyatı bu kadar uygun olmazdı.
Ek: En iyi 4090 Galax'ın hof serisidir. Dünya rekoru kırmakta üstüne yok adamların. En iyi PCB kalitesi Galax 4090'da var. Yani boş beleş marka değil.
GALAX GeForce RTX 4090 HOF claims 20 world records - VideoCardz.com
GALAX claims new world records with no competition in sight The most advanced, and thus far the most powerful desktop gaming graphics card to date, has been put through several synthetic tests. Benchlife reports that RTX 4090 HOF has claimed 20 world records including 3DMark, Unigine...videocardz.com
Aynı şekilde 3090 serisinde de dünya rekorları kırmıştır.
Galax RTX 3090 HOF tops 3GHz breaking 16 world records
Extreme overclockers taking things up a notch, or several.www.pcgamer.com
Google Galax hof worlds records yazın. Bir sürü kaynak çıkıyor zaten.
Maşşallah hiç sorun olmadı ne ebrar ne penta hemen hallettiler değerinde bir monitör gönderdiler. Sadece Ayak ve kavis yüzünden açmadan satacağım.ServisPoint bugün monitörümü aldı hemen beni aradı. Email adresimi aldı. Monitörünüz değiştirilir bu arızalar onarılamıyor dedi. Daha kaydederken servis bakıp değişim yazısını gönderecek. MSI ile ilk işim monitör piyasada pek yok zamanında 9400'e aldık şimdi 20 bin bu kısımda kesinlikle olanlar olur normaldir oda 9400'e sattığı monitörün yerine 20 binlik nasıl verecek paranın aslı MSI'a gidiyor orasını göreceğiz Logitech'te de aynı şey başıma gelmişti. Logitech göndermişti. Devamını yazarım kimle papaz olacağız.