ASUS vs MSI

Hocam ucuz istemiyorsanız size Noctua önerebilirim

Peki diğer bileşenleri hangi markadan temin edeyim anakart PSU vs.

MSI ve ASUS'un(özellikle MSI) giriş seviye ekran kartları Galax, PNY gibi markalardan daha kötü sıcaklık açısından. MSI ve ASUS'un yüksek segment ekran kartları ise gereksiz pahalı. Bütçeyi verimli kullanayım diyorsanız Galax / PNY / Inno3D gibi markalar güvenilir ve yeterince iyi performans/sıcaklık değerleri açısından.

Tamam bu kadar uzatmana gerek yoktu.Modele göre değişir bu iş.Konuyu açan arkadaş soru sormuş bende cevapladım.

Hocam sizin isminiz MSI bu pek de objektif bir yaklaşım olmadı.
Kullandığım anakart olduğu için.Asus Rog serisi sistemim var.

Ben Galax'a çok sıcak bakmıyorum piyasadaki diğer markalardan daha ucuza mal satmaları beni tereddüt de bırakmıyor değil.

Amanın hocam Galax alınmaz mı be.
4080 tier list.

Bu da benim yakışıklı Galax 4070 Ti Super sg.
Ayrıca Galax'ın ucuz olmasının sebebi Gaming gen distribütörlü olması. Normal satıcı olsalardı fiyatı bu kadar uygun olmazdı.
Ek: En iyi 4090 Galax'ın hof serisidir. Dünya rekoru kırmakta üstüne yok adamların. En iyi PCB kalitesi Galax 4090'da var. Yani boş beleş marka değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şekilde 3090 serisinde de dünya rekorları kırmıştır.

Google Galax hof worlds records yazın. Bir sürü kaynak çıkıyor zaten.

Son düzenleme:

Maşallah hocam gayet güzel duruyor. Ekran kartını Galax'dan alacağım. Guzel bir marka.

ServisPoint bugün monitörümü aldı hemen beni aradı. Email adresimi aldı. Monitörünüz değiştirilir bu arızalar onarılamıyor dedi. Daha kaydederken servis bakıp değişim yazısını gönderecek. MSI ile ilk işim monitör piyasada pek yok zamanında 9400'e aldık şimdi 20 bin bu kısımda kesinlikle olanlar olur normaldir oda 9400'e sattığı monitörün yerine 20 binlik nasıl verecek paranın aslı MSI'a gidiyor orasını göreceğiz Logitech'te de aynı şey başıma gelmişti. Logitech göndermişti. Devamını yazarım kimle papaz olacağız.

Maşşallah hiç sorun olmadı ne ebrar ne penta hemen hallettiler değerinde bir monitör gönderdiler. Sadece Ayak ve kavis yüzünden açmadan satacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…