Burak Kando

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kafamı en çok karıştıran soru bu, Asus'un birçok ürününün fiyatı iyi ve özellikleri gayet güzel. Benim aklıma oyun ve bilgisayar denilince bir tek MSI geliyor, sizce ASUS mu, MSI mı? Nedeni ile yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi hiçbir zaman Msi gibi soğutmaya sahip olamadı Asus o yüzden yıllardır msi kullandığım için sana Msi öneririm

Örnek olarak bundan önce ASUS marka bir ekran kartım vardı hiç sorunsuz uzun süre kullandım, yeni kartım MSI yine hiç sorunsuz kullanmaya devam ediyorum ikisinden de memnunum ikisinide tavsiye ederim.

Aralarında fark yoktur, zaten bu sorunun üzerinde çok tartışılır ama BERWAR'ın dediği gibi hangisi ucuzsa onu al. Ekran kartı için sorduysan bence ikisi de değil bence Galax HOF.

Ben her zaman MSI'yı tercih etmişimdir. Kalite olsun ışıklandırma sistemleri olsun yaptığı bileşenlerin yakışıklığı olsun soğutma sistemi olsun MSI iyidir ya

Ben her zaman MSI'yı tercih etmişimdir. Kalite olsun ışıklandırma sistemleri olsun yaptığı bileşenlerin yakışıklığı olsun soğutma sistemi olsun MSI iyidir ya
Technopat tüm sistem toplama videolarını izledim, unlost un sistemi dışında hep asus topladılar. Onuda msi sponsoru sağlamıştı. Kafam karıştı haliyle [emoji16]

Technopat tüm sistem toplama videolarını izledim, unlost un sistemi dışında hep asus topladılar. Onuda msi sponsoru sağlamıştı. Kafam karıştı haliyle [emoji16]
Performans olarak bir fark göremezsin ama soğutma ve ışklandırma açısında farkları görülüyor ve Msi bu işi çok iyi yapıyor

Benimde kafam çok karışık 1070 düşünüyorum fakat hala tam kara veremedim tasarım ve soğutma olarak Asus 1 adım önde gibi fakat sessizliğede önem veren biriyim hiçbir yerde ses karşılaştırması bulamadım bulan varsa atarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…