G gausscs Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 177 22 Mart 2023 #1 Hangisi sizce daha sağlam ve iyi malzeme kalitesi vb. fiyat olarak ASUS daha pahalı siz olsanız hangisini alırdınız?
Hangisi sizce daha sağlam ve iyi malzeme kalitesi vb. fiyat olarak ASUS daha pahalı siz olsanız hangisini alırdınız?
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Asus fakat ucuz olduğu için Galax seçerdim. 9K bandında buna bakmanız daha iyi olur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Asus fakat ucuz olduğu için Galax seçerdim. 9K bandında buna bakmanız daha iyi olur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
G gausscs Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 177 22 Mart 2023 #3 OnurKelees dedi: ASUS fakat ucuz olduğu için Galax seçerdim. 9K bandında buna bakmanız daha iyi olur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Gigabyte sorunlu diyorlar bilginiz var mı?
OnurKelees dedi: ASUS fakat ucuz olduğu için Galax seçerdim. 9K bandında buna bakmanız daha iyi olur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Gigabyte sorunlu diyorlar bilginiz var mı?