ASUS VS197 Yazılar Kayık ve Bulanık

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eski bilgisayarımın monitörü olan Asus Vs197 18.5 inç yazıları kayık ve okunaksız gösteriyor. Resmini attım ama sizde öyle mi gözükecek bilmiyorum. Neyse arkadaşlar bunun ben her tarafınını kurcalaım ayarlamak için ama bir sonuç elde edemedim. Bir ayarı vb. bir şey var mı? Driverleri tam olarak bilmiyorum güncel mi? AIDA64 resimleri ve okunaksız yazıların resimleri.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Aida 64 resimleri:

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

Baya eski bi bilgisayar :D

Arkadaşlar Windows XP ile alakası yok eskiden 7 kuruldu 8 kuruldu gene aynı gösteriyor yani fark göstermiyor.

VGA Kabloyla görüntü alıyorum. Laptopa bağlayıp denedim gene aynı çalışıyor.

Arkadaşlar az önce diğer bilgisayarımdan baktım bu bilgisayarda göründüğü gibi görünüyor onda da. Yani bu bence ayarla ilgili bir şey.

VGA Kabloyla görüntü alıyorum. Laptopa bağlayıp denedim gene aynı çalışıyor.

Arkadaşlar az önce diğer bilgisayarımdan baktım bu bilgisayarda göründüğü gibi görünüyor onda da. Yani bu bence ayarla ilgili bir şey.

Menüde ayarlarda oynama yaptıysan resetle. Bir de menüde netlik ayarı olması gerek. Onu değiştir yeteri kadar.

Diğer bilgisayarlara da aynı kablo ile bağladıysan sorun kabloda olabilir. Kaliteli bir VGA kablosu ile dene.

Yok ekran kartıyla alakalı bir şey değil. Eski Samsung monitörde düzgün bir biçimde çalışıyordu.
Ayarlarla da bir alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü ilk alındığından beri böyle yani ilk aldığımda fabrika ayarlarıyla da böyle çalışıyordu.

Yok ekran kartıyla alakalı bir şey değil. Eski Samsung monitörde düzgün bir biçimde çalışıyordu.
Ayarlarla da bir alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü ilk alındığından beri böyle yani ilk aldığımda fabrika ayarlarıyla da böyle çalışıyordu.

Dediğim gibi, kaliteli bir VGA kablosu ile dene.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı