Merhaba arkadaşlar 06.07.2015 tarihinde almış olduğum sistemimde şu sıralar sorunlar yaşıyorum. ASUS VS239HV model monitörümde ölü pixel sorunu ortaya çıktı büyük bir. Araya bayram girmesi dolayısıyla ürünü yeni yeni kullanma fırsatı buldum. 20 gün geçti aradan ve bugün satın almış olduğum Vatan Bilgisayar Bostancı şubesine götüreceğim iade işlemi için benim herhangi bir hakkım bulunuyor mu? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şunu da belirtmek istiyorum ürünü aldığım gün eve geldiğimde arka tarafında portların olduğu bölümde büyük bir darbe izi vardı çizilme gibi. Teşhir ürünü sattıklarını düşünüyorum. Küçük yaşlarda bir çocuk ölü pixel testi yaptırmak istediğimde ben kasaya indikten sonra kendisi yukarıda ürünü açmıştı bende çıktım baktım ürünü poşetinden çıkarıyordu ve "köpüğü de az önce kırdık biraz" gibi bir söz söyledi bu beni orada biraz şüphelendirmişti. Ben tekrar aşağı indim ödemeyi yaptım ölü pixel olmadığı söylendi başına duramadım o sırada. Şimdi düşünüyorum da ölü pixel testi yaptırmak istediğim için "nasıl olsa açılacak şimdi, anlamazlar" diye teşhir ürünümü getirdiler. Bence böyle ama yinede kimseyi haksız yere suçlamayacağım. Bu durumu onlara izah ederken bu süreçte benim tüketici olarak elimde bulunan haklarımın ne olduğunu öğrenmek istiyorum. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.
Güncel arkadaşlar.