Oğuz Ziya Kilopat Katılım 6 Temmuz 2012 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #11 Murat Can Güzel dedi: Hayırlısı diyelim kardeşim umarım değişim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Murat Can Güzel dedi: Hayırlısı diyelim kardeşim umarım değişim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Umarım.
NuriPower Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #12 Değiştirebildin mi kardes aynı sorun bende de mevcut.Aynı modeli kullanıyorum.
Oğuz Ziya Kilopat Katılım 6 Temmuz 2012 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #13 NuriPower dedi: Değiştirebildin mi kardes aynı sorun bende de mevcut.Aynı modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Değiştiremedim, sattım, şuanda VG248QE kullanıyorum.
NuriPower dedi: Değiştirebildin mi kardes aynı sorun bende de mevcut.Aynı modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Değiştiremedim, sattım, şuanda VG248QE kullanıyorum.
agaofcu Hectopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #14 kardeşim aynı sıkıntı bendede var böyle iş olurmu ya benimkinide geri yolladılar bişeyi yok diye sen ikinci defa yolladığında ne dediler?
kardeşim aynı sıkıntı bendede var böyle iş olurmu ya benimkinide geri yolladılar bişeyi yok diye sen ikinci defa yolladığında ne dediler?
Oğuz Ziya Kilopat Katılım 6 Temmuz 2012 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #15 agaofcu dedi: kardeşim aynı sıkıntı bendede var böyle iş olurmu ya benimkinide geri yolladılar bişeyi yok diye sen ikinci defa yolladığında ne dediler? Genişletmek için tıkla... Sattım hocam ben o klavyeyi trace free yi 60 yada 80 e alıp dener misin ?
agaofcu dedi: kardeşim aynı sıkıntı bendede var böyle iş olurmu ya benimkinide geri yolladılar bişeyi yok diye sen ikinci defa yolladığında ne dediler? Genişletmek için tıkla... Sattım hocam ben o klavyeyi trace free yi 60 yada 80 e alıp dener misin ?
agaofcu Hectopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #16 Oğuz Ziya dedi: Sattım hocam ben o klavyeyi trace free yi 60 yada 80 e alıp dener misin ? Genişletmek için tıkla... hocam 0'a aldım düzeldi diğerlerin 20 -100 arası yapıyo bu olayı. bu trace free ne işe yarıyorki?
Oğuz Ziya dedi: Sattım hocam ben o klavyeyi trace free yi 60 yada 80 e alıp dener misin ? Genişletmek için tıkla... hocam 0'a aldım düzeldi diğerlerin 20 -100 arası yapıyo bu olayı. bu trace free ne işe yarıyorki?
Oğuz Ziya Kilopat Katılım 6 Temmuz 2012 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #17 80 trafe free en idealidir. Ghostingi engeller fakat tuhaf olan şu ki 100 yaptıgın zaman iz bırakıyor. Ben şuanda vg248qe kullanıyorum 100 yaptıgımda aynı sorunu yaşıyorum ama 80 de sıkıntı olmuyor.
80 trafe free en idealidir. Ghostingi engeller fakat tuhaf olan şu ki 100 yaptıgın zaman iz bırakıyor. Ben şuanda vg248qe kullanıyorum 100 yaptıgımda aynı sorunu yaşıyorum ama 80 de sıkıntı olmuyor.