Asus VS247HR nasıldır ?

Les Misérables

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2-3 hafta önce güzel bir sistem topladım monitörü de erteledim 17" eski LCD ile idare ediyorum

Monitör alıcam fakat iyi ve pahalı ile ideal ve uygun monitör arasında gidip geliyorum.

İyi ve pahalı olan technopat'ın da incelediği asusun VG248QE modeli 144Hz 1ms oyuncu monitörü. İdeal ve uygun olan (benim öyle değerlendirdiğim) yine asus VS247HR 50-75Hz 2ms genel ve oyun maksatlı kullanım Led Hdmi+Dvi-D+D-Sub monitör.

"Kullanım amacım oyun ve film ağırlıklı olacak sevgili technopat kullanıcı ve yönetici yorumcu arkadaşlarım."
Her ikisinde de ortalama bir performans almak istiyorum ve hepsinden önemlisi zaten bozuk olan göz sağlığımın katili olmaması lazım bu konuda sıkıntı yaratmayacak başka monitör modelleri varsa yazabilirsiniz.

İkinci uygun model almak istediğim sitede o fiyatlarda tek model olarak bulunduğu için bir nevi zoraki seçim.
Fakat özelliklerine, sunduklarına ve fiyatına baktığımda en azından kağıt üstünde alınabilir gibi. Fiyatı 525 TL arkadaşlar bu arada.

Kağıt üstünde diye vurguladım zira kağıt üstünde veya speficication da yazmayan bazı sıkıntıları da oluyor bu meretlerin.
Öncelikle asus monitörlerde sıkça rastlandığı söylenen terim olarak söylüyorum aynılarını kullanıyor olabilir;
Ghosting, Gölgelenme, Ölü piksel gibi sıkıntılar ne sıklıkta çıkıyor ? Alacağım firma-site bu konuda istediğim takdirde deneyecektir monitörü fakat denetmeden sipariş edip aldığım takdirde bu gibi sorunlarla ne sıklıkta karşılaşabilirim?
Asus model bu monitörlerde ?

Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…