Asus VS248HR nasıldır?

msk7777

Hectopat
Yer
Bolu-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
http://www.hepsiburada.com/asus-vs248hr-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-oyuncu-led-monitor-p-BD804445

Uzun arastirmalarim sonucu bu fiyat araliginda tepki suresi, kalitesi ve boyutu acisindan bulabildigim en iyi monitor bu. Maksimum butcem 650 TL. Asil amacim oyun oynamak, bunun disinda dizi filmde izliyorum tabii ki. Asil merak ettigim bu monitor oyun icin uygun tamam ancak TN panel oldugu icin gorus acimi gercekten cok daraltir mi? Film dizi izlerken sikinti ceker miyim?

Bundan daha iyi alternatif bir model bilen arkadaslar yardimci olurlarsa ya da bu benim sectigim monitorle ilgili fikrinizi soylerseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TN panel görüş açını daraltacaktır.
Kesinlikle arkadaşların önerdiği Samsung monitörü alın. 0.003 saniye daha geç tepki verir ama çok daha keskin ve renkli bir monitörü üzerine olur. Sadece film izleyecekseniz, AH-IPS panel almanızı öneririm.

TN panel görüş açını daraltacaktır.
Kesinlikle arkadaşların önerdiği Samsung monitörü alın. 0.003 saniye daha geç tepki verir ama çok daha keskin ve renkli bir monitörü üzerine olur. Sadece film izleyecekseniz, AH-IPS panel almanızı öneririm.

Dün yanlışlıkla yazı boyutunu büyük yaptığım için 1 günlük ban yediğimden dolayı cevap yazamadım size hocam :). Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Merak ettiğim birşey var onu sormak istiyorum. 4ms ile 1ms arasında gözle görülür bir fark olmayacak sanırım değil mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı