ASUS VW190 Oyun Performansı

ultramit1

Kilopat
Adamın dediğini sen yanlış anlamışsın. Adam demek istiyor ki, ekran kartın çok güçlü ise ve oyunlarda 60 FPS'den fazla veriyorsa, monitörün de 60Hz ise monitörün limitine takılıyorsun. Bu durumda 120 Hz bir monitör alırsan bu FPS artar. Yoksa dandik bir ekran kartım var, 20 FPS veriyor, dur bi monitör alayım da FPS artsın, yok öyle bi dünya...
Şu an bende Asus'a ait splendid logosu taşıyan monitör var; Sizin ofiste'de vardı görmüştüm. Sence kaliteli bir monitörmü BTF 3 için ?

Oyun bakımından tercih edilesi bir monitör değil.
Büyüklüğü yeterli değil ve LCD. LED olabilirdi. 5 MS tepki süresi var. 2 MS olabilirdi. 19INC pek yeterli değil açıkçası. 21.5 veya 23 iyidir oyunlar için. DVI girişi var bu arada.

Oyun bakımından pek iyi bir monitör değil ancak günlük kullanımda yeterli. LED, HD çözünürlük, 2 MS ve 21.5-23 INC olsa iyi derdim.

- - - Güncellendi - - -

Ayriyetten ekran kartından tam performans almak için sistemin diğer birleşenlerini en azından orantılı bir biçimde seçmelisin.
Yani anakart-CPU-RAM gibi birleşenlerinin de aynı oranda iyi olması gerekir. Bir üst model yonga setine sahip arnakarta geçmek bile sana FPS bakımından çok şey kazandırabilir.

Eğer ekran kartınız iyi ise daha iyi bir monitöre geçebilirsiniz. Çünkü çözünürlükle ters orantılı olarak FPS azalacaktır.
Bu yüzden 1920*1080 çözünürlüğe geçince ekran kartından tam performans alacağım ve FPS uçacak falan sanma :D Tam tersi olur şok etkisi yapar insanda.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı