szr_Baybars Hectopat Katılım 14 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #1 Bu monitör oyun ve film için alınır mı? IPS monitörler gecikme süreleri yüzünden tavsiye edilmiyor ama 5 ms standart bir değer. Almalı mıyım ? Asus VX229H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS LED Fiyatı
Bu monitör oyun ve film için alınır mı? IPS monitörler gecikme süreleri yüzünden tavsiye edilmiyor ama 5 ms standart bir değer. Almalı mıyım ? Asus VX229H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS LED Fiyatı
Truffade Megapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 270 Çözümler 11 1 Şubat 2016 #2 Bu monitörü kullanıyorum tepkime süresi gayet iyi, koyu bir oyuncu değilsen, oyun film gibi günlük kullanım için harika bir monitör tavsiye ederim.
Bu monitörü kullanıyorum tepkime süresi gayet iyi, koyu bir oyuncu değilsen, oyun film gibi günlük kullanım için harika bir monitör tavsiye ederim.
Yabancı Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 600 Makaleler 2 8 Mayıs 2016 #3 @Truffade Merhaba, VX229H göz yorgunluğu, ağrısı gibi şeyler yapıyor mu?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #4 Yabancı dedi: @Truffade Merhaba, VX229H göz yorgunluğu, ağrısı gibi şeyler yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine bakılacak olursa Light Blue ve EyeCare gibi göz yormayı önleyen özellikler mevcut. Tabi kullananlardan cevap almak daha uygun olur. Ben Vx228h sipariş ettim bugün. Bakalım aynı özellikler onda da var. Umarım göz yormaz
Yabancı dedi: @Truffade Merhaba, VX229H göz yorgunluğu, ağrısı gibi şeyler yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine bakılacak olursa Light Blue ve EyeCare gibi göz yormayı önleyen özellikler mevcut. Tabi kullananlardan cevap almak daha uygun olur. Ben Vx228h sipariş ettim bugün. Bakalım aynı özellikler onda da var. Umarım göz yormaz
Truffade Megapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 270 Çözümler 11 8 Mayıs 2016 #5 Yabancı dedi: @Truffade Merhaba, VX229H göz yorgunluğu, ağrısı gibi şeyler yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç göz yorgunluğu, ağrı v.b yapmıyor arkadaşında dediğ gibi Eye Care, Low Blue Light özellikleri mevcut.
Yabancı dedi: @Truffade Merhaba, VX229H göz yorgunluğu, ağrısı gibi şeyler yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç göz yorgunluğu, ağrı v.b yapmıyor arkadaşında dediğ gibi Eye Care, Low Blue Light özellikleri mevcut.