Cybex
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar, bu monitörü almak istiyorum ancak masamda yükseklik sorunu var. Yani tavanla taban arası 36 cm. Şu anki monitörün ayağını çıkardım o şekilde kullanıyorum. Ayaktan kastım yuvarlak olan değil de direk gibi, monitörü dik tutan kısım. İstediğim üründe sanırım çıkmıyor. Arkadaki kısmına bugün biraz bir mağazada baktım ama diğer modellerinki gibi bir sökülecek kısım bulunmuyor. Sanki içine gömülmüş gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bir de şu ürün var philips'in şu anda kullandığımda philips olduğu için bir değişiklik olsun diye asus istiyorum. Tasarım olarak bana daha güzel görünüyor. Ama çaresiz kalırsam philips alabilirim.
Philips 224E5QHAB/00 21.5" 5ms Full HD D-Sub MHL HDMI Ultra İnce AH-IPS Led Monitör | sanalmarketim

Bir de şu ürün var philips'in şu anda kullandığımda philips olduğu için bir değişiklik olsun diye asus istiyorum. Tasarım olarak bana daha güzel görünüyor. Ama çaresiz kalırsam philips alabilirim.
Philips 224E5QHAB/00 21.5" 5ms Full HD D-Sub MHL HDMI Ultra İnce AH-IPS Led Monitör | sanalmarketim