Asus VX248H vs VX229H

acb.93

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok sordum ama bu akşam gelen bir haber doğrultusunda bu monitörleri buradaki fiyatlarından 70-80 TL daha uyguna alabileceğim. Ama hangisi alayım, son kez soruyorum. Ona göre yarın gidip alacağım. 24" de tepkime 1 ama LED, diğeri de IPS. Kolay kolay değiştirmem monitörü, o yüzden hangisi beni uzun yıllar memnun edecektir?

@Bilgehan Demirkaya @MF @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panel iyidir ama bu iki ürün arasında Asus VX248H daha iyidir. IPS panel ve geniş ekran istiyorsan sana bunlardan birini tavsiye ederim.
AOC i2369Vm 23" 5ms (Analog+2xHDMI+MHL+DisplayPort) Full HD Fiyatı
Viewsonic VX2363Smhl-W 23" 2ms (Analog+HDMI+MHL) Full HD IPS Fiyatı
IPS panelde ekran yansıması engelleme, dolgun renkler, göz yorgunluğunu engelleyen mavi ışık düşüren teknolojiler var. Oyun için kullanacaksan daha çok TN panel senin için daha iyi seçim olabilir. Ama günlük kullanım ve film vb. için kullanacaksan daha çok IPS tercih edilebilir. Aldığın bu monitörler bozulmadığı sürece uzun yıllar kullanırsın:) Tepkimeyi çok anlamazsın emin ol normal kullanım ve RPG oyunlarda. FPS oyunlarında biraz anlarsan o da çok az. Yani onu kafana çok takma FPS tarzı oyun oynamıyorsan. Kısacası sen ne amaçla kullanacağını yaz:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı