EternalAll Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 52 16 Temmuz 2018 #1 Oyuncu monitörü aramıyorum, daha çok gündelik kullanım için bu monitör bana uygun gibi geldi. Sizce alınır mı?
Oyuncu monitörü aramıyorum, daha çok gündelik kullanım için bu monitör bana uygun gibi geldi. Sizce alınır mı?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #2 Seçtiğin monitör 5ms o fiyatlara 1ms olanlarından alabilirsin. Örnek; ASUS VG24HE çok alternatif var bakabilirsin.
Seçtiğin monitör 5ms o fiyatlara 1ms olanlarından alabilirsin. Örnek; ASUS VG24HE çok alternatif var bakabilirsin.
EternalAll Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 52 16 Temmuz 2018 #3 AliKemal KUDU dedi: Seçtiğin monitör 5ms o fiyatlara 1ms olanlarından alabilirsin. Örnek; ASUS VG24HE çok alternatif var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... TN panel istemiyorum maalesef. Daha çok iş ve film için kullanacağım için 5 ms ve özellikleri yeterli olur gibi geldi.
AliKemal KUDU dedi: Seçtiğin monitör 5ms o fiyatlara 1ms olanlarından alabilirsin. Örnek; ASUS VG24HE çok alternatif var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... TN panel istemiyorum maalesef. Daha çok iş ve film için kullanacağım için 5 ms ve özellikleri yeterli olur gibi geldi.
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #4 IPS ve 75 hz ve Asus Türkiye güvencesi bence alınabilir fiyat biraz yüksek indirime girmesini bekleyebilirsiniz belki.
IPS ve 75 hz ve Asus Türkiye güvencesi bence alınabilir fiyat biraz yüksek indirime girmesini bekleyebilirsiniz belki.