M Mark02 Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar, ASUS DSL-AX82U modemi buradaki gibi ayarladım. (Sadece WAN olan yerleri DSL olarak bıraktım. VDSL'de olduğum için) Arayüzde bağlandım diye gözüküyor ama bir türlü internet alamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Nedeni nedir sizce?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar, ASUS DSL-AX82U modemi buradaki gibi ayarladım. (Sadece WAN olan yerleri DSL olarak bıraktım. VDSL'de olduğum için) Arayüzde bağlandım diye gözüküyor ama bir türlü internet alamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Nedeni nedir sizce?
taskale622 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 18 22 Eylül 2023 #2 dostum sorunu çözebildin mi aynısı bende de var
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 22 Eylül 2023 #3 Hocam servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi düzgün girdiğinize emin misiniz?
taskale622 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 18 22 Eylül 2023 #4 Queshen dedi: Hocam servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi düzgün girdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... doğru girdim eminim defalarca denedim
Queshen dedi: Hocam servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi düzgün girdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... doğru girdim eminim defalarca denedim