Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 11 Temmuz 2025 #1 Asus RT-AX52 Pro Dual-Bant Wi-Fi 6 Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Şu anda indirimde. UyduNet'in internetini kullanıyorum buna uygun olur mu? Bir faydası olur mu?
Asus RT-AX52 Pro Dual-Bant Wi-Fi 6 Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Şu anda indirimde. UyduNet'in internetini kullanıyorum buna uygun olur mu? Bir faydası olur mu?
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Attacksaw dedi: Asus RT-AX52 Pro Dual-Bant Wi-Fi 6 Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Şu anda indirimde. UyduNet'in internetini kullanıyorum buna uygun olur mu? Bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı paraya Xiaomi AX3000T alabilirsin hem donanım olarak daha iyi hem de OpenWrt destekliyor.
Attacksaw dedi: Asus RT-AX52 Pro Dual-Bant Wi-Fi 6 Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Şu anda indirimde. UyduNet'in internetini kullanıyorum buna uygun olur mu? Bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı paraya Xiaomi AX3000T alabilirsin hem donanım olarak daha iyi hem de OpenWrt destekliyor.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 11 Temmuz 2025 #3 NYTMARE dedi: Hayır aynı paraya Xiaomi AX3000T alabilirsin hem donanım olarak daha iyi hem de OpenWrt destekliyor. Genişletmek için tıkla... Uydunet'in modem deki kabloları buna mı takıyoruz?
NYTMARE dedi: Hayır aynı paraya Xiaomi AX3000T alabilirsin hem donanım olarak daha iyi hem de OpenWrt destekliyor. Genişletmek için tıkla... Uydunet'in modem deki kabloları buna mı takıyoruz?
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #4 Attacksaw dedi: UyduNet'in modemdeki kabloları buna mı takıyoruz? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile routerı modemine bağlayacaksın ve modemi köprü moduna alacaksın.
Attacksaw dedi: UyduNet'in modemdeki kabloları buna mı takıyoruz? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile routerı modemine bağlayacaksın ve modemi köprü moduna alacaksın.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Temmuz 2025 #5 NYTMARE dedi: Ethernet ile routerı modemine bağlayacaksın ve modemi köprü moduna alacaksın. Genişletmek için tıkla... Modemim Docsis 3.0 Infınity olur mu?
NYTMARE dedi: Ethernet ile routerı modemine bağlayacaksın ve modemi köprü moduna alacaksın. Genişletmek için tıkla... Modemim Docsis 3.0 Infınity olur mu?
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #6 Attacksaw dedi: Modemim Docsis 3.0 Infınity olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.