Merhabalar ben bugün Wi-Fi 6 özelliğine sahip bir router alacağım ve ASUS marka bu iki ürünü buldum. Sorum şu bu iki ürünün arasında ki fark nedir çünkü adları aynı ama fiyatları arasında 400 TL'lik bir fark var. Yardımcı olursanız çok sevinirim yanlış bir şey almak istemiyorum.
ASUS RT-AX53U Wi-Fi 6 DualBand Gaming, AiProtection, VPN Bandwith Ayar Beamforming Router Access Point : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ve bir de bu yukarıdaki daha mı iyi diğerlerine göre.
Bütçem 1000 TL daha iyi bir Wi-Fi 6 router öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merhabalar ben bugün Wi-Fi 6 özelliğine sahip bir router alacağım ve ASUS marka bu iki ürünü buldum. Sorum şu bu iki ürünün arasında ki fark nedir çünkü adları aynı ama fiyatları arasında 400 TL'lik bir fark var. Yardımcı olursanız çok sevinirim yanlış bir şey almak istemiyorum.
ASUS RT-AX53U Wi-Fi 6 DualBand Gaming, AiProtection, VPN Bandwith Ayar Beamforming Router Access Point : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ve bir de bu yukarıdaki daha mı iyi diğerlerine göre.
Bütçem 1000 TL daha iyi bir Wi-Fi 6 router öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
peki asus lar için ne düşünüyorsunuz ad ları aynı ama fiyatları farklı nedenini anlayamadım da
ax 73 ün internet de düzgün bir incelemesini göremedim veya uzun kullanan birisinin yorumlarını göremedim oyuzden onu almak istemedim.
Peki ASUS'lar için ne düşünüyorsunuz adları aynı ama fiyatları farklı nedenini anlayamadım da.
Ax 73'ün internet de düzgün bir incelemesini göremedim veya uzun kullanan birisinin yorumlarını göremedim o yüzden onu almak istemedim.