ahmethclr Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 23 12 Aralık 2019 #1 Başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar garip bir şekilde bugün Update güncellemesi ile PC kendi kendine BIOS'umu güncelledi. Daha önce bunu yaşamamıştım. Update'nin bunu yapabildiğini de bilmiyordum. Sizce bu durum normal mi? (PC: ASUS X571GD AL-106) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2019
Başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar garip bir şekilde bugün Update güncellemesi ile PC kendi kendine BIOS'umu güncelledi. Daha önce bunu yaşamamıştım. Update'nin bunu yapabildiğini de bilmiyordum. Sizce bu durum normal mi? (PC: ASUS X571GD AL-106)
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 12 Aralık 2019 #2 Windows Update'in, BIOS'unuzu güncellediğini nereden anladınız?
ahmethclr Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 23 12 Aralık 2019 #3 tristessehivernale dedi: Windows Update'in, BIOS'unuzu güncellediğini nereden anladınız? Genişletmek için tıkla... Normalde flash bellekle yükleme yapıyoruz ama bu seferde Update açıp güncellemeleri indirdim yükle dedim kapandı açıldı ve güncelleme ekranına geçti. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2020
tristessehivernale dedi: Windows Update'in, BIOS'unuzu güncellediğini nereden anladınız? Genişletmek için tıkla... Normalde flash bellekle yükleme yapıyoruz ama bu seferde Update açıp güncellemeleri indirdim yükle dedim kapandı açıldı ve güncelleme ekranına geçti.