B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 22 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhabalar. ASUS ROG STRIX RTX 2070 O.C EVO sahibiyim. Bu ekran kartı ile WTFast kodu alabileceğimi öğrendim fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Kartın seri numarası ve PPID numarası var elimde. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Arkadaşlar merhabalar. ASUS ROG STRIX RTX 2070 O.C EVO sahibiyim. Bu ekran kartı ile WTFast kodu alabileceğimi öğrendim fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Kartın seri numarası ve PPID numarası var elimde.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 22 Nisan 2021 #2 ASUS wtfast Promotion | Be the King of Ping Thank you for your interest in purchasing an ASUS graphics card. This offer has expired. www.asus.com
ASUS wtfast Promotion | Be the King of Ping Thank you for your interest in purchasing an ASUS graphics card. This offer has expired. www.asus.com
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 22 Nisan 2021 #3 cilgincocuk34 dedi: ASUS wtfast Promotion | Be the King of Ping Thank you for your interest in purchasing an ASUS graphics card. This offer has expired. www.asus.com Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata alıyorum her şeyi doğru yapmama rağmen. Dosya Ekleri asus hata.PNG 12,3 KB · Görüntüleme: 63
cilgincocuk34 dedi: ASUS wtfast Promotion | Be the King of Ping Thank you for your interest in purchasing an ASUS graphics card. This offer has expired. www.asus.com Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata alıyorum her şeyi doğru yapmama rağmen.