ASUS X1502za vs Acer Aspire 3 A315-24P

Kerro

Hectopat
Merhaba öğrenci vergi indirimiyle laptop almak düşünüyorum, öneriye açığım. İki laptop arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

1215U model daha güçlü ve RAM'i de yükseltilebiliyor Acer'e kıyasla. Vivobook. Bütçe yeterse bu da iyidir.

Bu tarz cihazlarda Ryzen modelleri tavsiye ederim, en azından hem en azından kabul edilebilir grafiklerde ve FPS değerlerinde Forza Horizon gibi oyunları dahil açabiliyorlar hem de mühendislik öğrencisi iseniz tasarım programlarında grafik bazında daha iyi performansları var.

1215U model daha güçlü ve RAM'i de yükseltilebiliyor Acer'e kıyasla. Vivobook. Bütçe yeterse bu da iyidir.

Sevgili moderatör arkadaş vergi indirimi demiş, 10299 TL'yi nasıl vergi indirimine sokacak?

Sevgili moderatör arkadaş vergi indirimi demiş, 10299 TL'yi nasıl vergi indirimine sokacak?

Görmedim onu.

Bu tarz cihazlarda Ryzen modelleri tavsiye ederim, en azından hem en azından kabul edilebilir grafiklerde ve FPS değerlerinde Forza Horizon gibi oyunları dahil açabiliyorlar hem de mühendislik öğrencisi iseniz tasarım programlarında grafik bazında daha iyi performansları var.

7. Nesil APU sandığınız gibi iyi değil, genel öneri yaptığınız. Eski nesil mimari kullandığı için bu CPU'lar performansları zayıf.

İsterseniz oyun performanslarını da karşılaştırabilirsiniz, 1215U genel olarak üstün.

Yazmayı unutmuşum ufak tefek Valorant tarzı oyunlarda oynayacağım, gönlüm Acer'dan yana ek olarak 1215U'nun güç tüketimi biraz fazla gözüküyor tasarım olarak da Acer güzel duruyor arada çok performans farkı olur mu peki ? Kararsız kaldım biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı