L lyhsteria Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 ASUS X200CA bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat Boot menüsünde USB bellek görünmüyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
ASUS X200CA bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat Boot menüsünde USB bellek görünmüyor. Sebebi nedir?
B Burakyurukcu Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Hocam BIOS ayarları içerisinden usb bellek ile ilgili bir güvenlik ayarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,onu kontrol etmeyi dene. Artı 0 Eksi
Hocam BIOS ayarları içerisinden usb bellek ile ilgili bir güvenlik ayarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,onu kontrol etmeyi dene.
KS KS L lyhsteria Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Burakyurukcu dedi: Hocam BIOS ayarları içerisinden usb bellek ile ilgili bir güvenlik ayarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,onu kontrol etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... BIOS tuşunu bulamıyorum. Artı 0 Eksi
Burakyurukcu dedi: Hocam BIOS ayarları içerisinden usb bellek ile ilgili bir güvenlik ayarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,onu kontrol etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... BIOS tuşunu bulamıyorum.
B Burakyurukcu Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #4 lyhsteria dedi: BIOS tuşunu bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternete laptop modelinizi yazıp bakabilirsiniz.Genellikle farklı markaların anakartlarında değişiklik gösterir BIOS tuşu Artı 0 Eksi
lyhsteria dedi: BIOS tuşunu bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternete laptop modelinizi yazıp bakabilirsiniz.Genellikle farklı markaların anakartlarında değişiklik gösterir BIOS tuşu