ozaerden
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar ürünü 2014 Ağustos'unda internetten aldım. Şu an elimde fotoğrafları olmadığı için akşama fotoğrafları ile birlikte sahibinden'e ilan vermeyi düşünüyorum, detaylı bilgiyi oradan da alabilirsiniz. Tabi ki ürün elinize ulaşana kadar, hatta ulaştıktan sonra sizlere telefondan da yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, işletim sistemi olarak genellikle Ubuntu kullandım, donanımı pek fazla zorlamadım, sık oyun oynayan birisi değilim. Herhangi bir şekilde hasarı yok, servise gitmedi. Satış nedenim ise kendime GTX 900 serisi GPU'lu bir notebook alacak olmam.
Ürünün teknik özelliklerini özet geçeyim;
8 GB Ram'i, 5400 Rpm'lik 1 TB sabit diski var. NVIDIA Gt840m ekran kartı var. i7-4500U işlemcisi var, turbo boost ile 2,4 GHz hıza sahip oluyor kendileri.
Fiyat olarak 2100 TL düşündüm, detaylar için telefonumdan ulaşabilirsiniz. Cep telefonu numaram 537 867 1696. Arama yoluyla ulaşırsanız memnun olurum.
İyi sosyaller.
Ufak bir başlık hatası yapmışım. X500LN değil X550LN olacak. Düzeltilebilirse sevinirim, teşekkürler.
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, işletim sistemi olarak genellikle Ubuntu kullandım, donanımı pek fazla zorlamadım, sık oyun oynayan birisi değilim. Herhangi bir şekilde hasarı yok, servise gitmedi. Satış nedenim ise kendime GTX 900 serisi GPU'lu bir notebook alacak olmam.
Ürünün teknik özelliklerini özet geçeyim;
8 GB Ram'i, 5400 Rpm'lik 1 TB sabit diski var. NVIDIA Gt840m ekran kartı var. i7-4500U işlemcisi var, turbo boost ile 2,4 GHz hıza sahip oluyor kendileri.
İyi sosyaller.
Ufak bir başlık hatası yapmışım. X500LN değil X550LN olacak. Düzeltilebilirse sevinirim, teşekkürler.