MacOS benzeri olan, Elementary OS kurmaya karar verdim hocam. Nedeni ise Windows temalı veya benzerinden farklı bir işletim sistemi kullanmak istiyor olmam, Yine de öneriniz için teşekkürler.
MacOS tabanlı, Elementary OS kurmaya karar verdim hocam. Nedeni ise Windows temalı veya benzerinden farklı bir işletim sistemi kullanmak istiyor olmam, Yine de öneriniz için teşekkürler.
MacOS benzeri olan, Elementary OS kurmaya karar verdim hocam. Nedeni ise Windows temalı veya benzerinden farklı bir işletim sistemi kullanmak istiyor olmam, Yine de öneriniz için teşekkürler.
Linux dağıtımlarının iyi yanı çoğu masaüstü ortamlarının(KDE,Gnome vs.) bir yere kadar kişiselleştirilebiliyor olması. Bir yere dememe bakma bu kişiselleştirme Windowsa göre kat ve kat daha fazla. Hatta google'a "How to make Ubuntu look like MacOS" yazarak çıkan videolardan bu bahsettiğim değişimi görebilirsin.
Ubuntuyu sevdiysen ve default olarak windowstan uzak bir görünüme sahip olmasını istiyorsan Ubuntu ile başlayabilirsin.
Bu aralar rüzgarın yönü değişmiş durumda. MX Linux Manjaro'nun 2, Ubuntu'nun 3,5 katı ilgi çekiyor. Stabil Debian (kaya gibi sağlam) üstünde, defult olarak hafif XFCE'yi kullanıyor. Dolayısıyla, MX Linux'u tavsiye ederim.