ASUS X509JB-EJ006 alınır mı?

Burakreis1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu laptopu kullanan var mı? Şarjının çok çabuk bittiğini ve sol menteşe de sıkıntı olduğuna dair birkaç yorum gördün ancak emin olamadım. Üstelik 6000TL. Önerir misiniz bu laptopu?
Lenovo'yu önerir misiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devirde genel kullanım için 2 saat giden bataryalı laptop yapmazlar, yüksek performansta kullanılırsa, oyun oynanırsa zaten o kadar da gitmez.

Asus bataryası 32Wh, Lenovo 35Wh. Özetle aradaki fark önemsiz. Benzer konfigürasyonlu laptop ürünlerin incelemesindeki kullanım süresi daha sağlıklı fikir verir.

Laptop şart değilse yani mobil olarak kullanılmayacaksa çok daha ucuza mobil işlemcili global marka mini PCler yarı fiyatına alınabilir.

Arkadaşlar merhaba, bu laptopu kullanan var mı? Şarjının çok çabuk bittiğini ve sol menteşe de sıkıntı olduğuna dair birkaç yorum gördün ancak emin olamadım. Üstelik 6000TL. Önerir misiniz bu laptopu?
Lenovo'yu önerir misiniz.
Her iki cihaz da donanım olarak birbirlerine çok yakın. Asus i5 1035G1 işlemci ile geliyor ve harici ekran kartı MX110, Lenovo ise i5 10210U işlemci ile geliyor ve harici ekran kartı MX130. İşlemci kıyaslamaları aşağıdaki gibidir. İsterseniz karar verirken aşağıdaki karşılaştırma linkine bakabilirsiniz.

Bu devirde genel kullanım için 2 saat giden bataryalı laptop yapmazlar, yüksek performansta kullanılırsa, oyun oynanırsa zaten o kadar da gitmez.

Asus bataryası 32Wh, Lenovo 35Wh. Özetle aradaki fark önemsiz. Benzer konfigürasyonlu laptop ürünlerin incelemesindeki kullanım süresi daha sağlıklı fikir verir.

Laptop şart değilse yani mobil olarak kullanılmayacaksa çok daha ucuza mobil işlemcili global marka mini PCler yarı fiyatına alınabilir.
Hocam mühendislik öğrencisiyim ve açıkçası 8gb ram'i olan orta segmentte bir laptop arayışındayım. Bütçem maximum 6000 TL. Önerebileceğiniz uygun fiyatta bir laptop var mıdır?
Teşekkürler.
Her iki cihaz da donanım olarak birbirlerine çok yakın. Asus i5 1035G1 işlemci ile geliyor ve harici ekran kartı MX110, Lenovo ise i5 10210U işlemci ile geliyor ve harici ekran kartı MX130. İşlemci kıyaslamaları aşağıdaki gibidir. İsterseniz karar verirken aşağıdaki karşılaştırma linkine bakabilirsiniz.
Her ikisi de hemen hemen aynı gibi. İ5 1035g1 biraz daha iyi gibi ama sırf bu fark için 400 TL değer mi hocam?
Marka olarak da nedense lenovo 'yu daha kaliteli buluyorum.

Bu fiyatlardan laptop önermek istemiyorum. Üsttede de belirttiğim gibi mobil kullanım şart değil ise farklı alternatifler düşünülebilir.

Baktığın iki üründe de 4GBlık RAMlerden biri anakarta lehimli. Kendime alacak olsam 2 slotun da upgrade'e açık olmasını isterdim ya da en kötü, lehimli olanın 8GB olmasını.

Markadan ziyade model bazında incelemelere ulaşman yararına olur. Alt kasa ve bezeli parçalayan menteşelere sahip eski Lenovo modelleri olduğunu da belirteyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı