ASUS X512UF Alınır mı?

AltanGeçeR

Hectopat
ASUS X512UF modeli bayağı ilgimi çekti. Bulabilirsem mor bulamazsam siyah olanından almayı düşünüyorum. Fakat alınır mı sizce? 8. Nesil Intel i5 ve MX130 kafamı karıştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
6000 TL civarı ince çerçeveli (%80 ve üstü) 15, 6 inç 1920x1080 çözünürlükte SSD'li başka bir model bulamadım. Odağım iş ve eğitim mühendislik programları, ufak 1-2 oyun da olabilir çok büyük grafikli oyunlar değil. Klavye aydınlatması olsa iyi olur olmazsa sorun olmaz. Umarım yardımcı olabilirsiniz günlerdir arıyorum güncel de bir model bulmak zor. Delirmek üzereyim.

6000 TL civarı ince çerçeveli (%80 ve üstü) 15, 6 inç 1920x1080 çözünürlükte SSD'li başka bir model bulamadım. Odağım iş ve eğitim mühendislik programları, ufak 1-2 oyun da olabilir çok büyük grafikli oyunlar değil. Klavye aydınlatması olsa iyi olur olmazsa sorun olmaz. Umarım yardımcı olabilirsiniz günlerdir arıyorum güncel de bir model bulmak zor. Delirmek üzereyim.

https://www.gittigidiyor.com/dizust...0e4af&utm_term=1774&scxid=14489-197538-2357-0
O zaman bunu alabilirsiniz ince çerçeveli ve güzel kötü olmayan bir ekran kartı var.

Monster Abra A5 V15.4.2 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
O zaman bunu alabilirsiniz ince çerçeveli ve güzel kötü olmayan bir ekran kartı var.

Bu gibi modellerin hepsini araştordım inanın fakat kişisel zevkim bir garip çerçeve alttan kalın olunca içime sinmiyor. Kendime ait laptop ürettireceğim bu gidişle😂
NanoEdge Screen teknolojisi çok hoşuma gidiyor eğer farklı bir vivobook modelide olabilir yeter ki bir yol gösterici olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı