Kendime Valorant ve Mount and Blade Warband oynamak için bilgisayar bakıyorum. Bu bilgisayarı ayrıca ailemle birlikte ve eğitim için kullanacağım.
Sizce bu bilgisayar bana uygun mu, alınır mı? (Oyuncu bilgisayarlarına pek bakmadım sıkıntılar var bazı markalarda diye.)
Kendime Valorant ve Mount and Blade Warband oynamak için bilgisayar bakıyorum. Bu bilgisayarı ayrıca ailemle birlikte ve eğitim için kullanacağım.
Sizce bu bilgisayar bana uygun mu, alınır mı? (Oyuncu bilgisayarlarına pek bakmadım sıkıntılar var bazı markalarda diye.)
Kullanımınıza bağlı. 256 GB ekleme yaparsınız ileride. Dahili ekran kartı var fakat idare eder oyunlarda. Oyunlarda 60 FPS üzeri oynatır muhtemelen düşük ayarlarda. MX ekran kartı olan modeller daha yüksek performans verebilir. Ama işlemcisi çok güzel bu laptopun.