H halil7272 Kilopat Katılım 8 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Sıklıkla mavi ekran hatası alıyorum. Her mavi ekran farklı bir hata alıyorum. PC laptop linkteki. ASUS X540LA CORE İ3 5005U 2.0GHZ-4GB RAM-500GB HDD-15.6"W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Minidump dosyası buradan paylaşıyorum. hatalar.rar RAM testi yaptım sorunsuz tek RAM takılı SSD testi yaptım o da sorunsuz. Minidump dosyasını okuyabilen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Herkese teşekkür ederim şimdiden. @Recep Baltaş @Ali Güngör yardımcı olur musunuz Son düzenleme: 12 Nisan 2023
Sıklıkla mavi ekran hatası alıyorum. Her mavi ekran farklı bir hata alıyorum. PC laptop linkteki. ASUS X540LA CORE İ3 5005U 2.0GHZ-4GB RAM-500GB HDD-15.6"W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Minidump dosyası buradan paylaşıyorum. hatalar.rar RAM testi yaptım sorunsuz tek RAM takılı SSD testi yaptım o da sorunsuz. Minidump dosyasını okuyabilen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Herkese teşekkür ederim şimdiden. @Recep Baltaş @Ali Güngör yardımcı olur musunuz