ASUS X540UP Windows 8.1 kurulur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

E geçme kardeşim ben 1909 kullanıyorum gayet memnunum i5 8250U işlemcim ve AMD Radeon 530 ekran kartım olmasına rağmen CS:GO Ultra ayarlarda 220 FPS alıyorum.

Zaten 2004 sürümü hatalı diyorlar her yerde konu oldu bu USB portları sıkıntısı mavi ekran problemleri ve oyunda ani FPS düşüşleri.

Bende geçtim 2004'e 1909 sürüm yedeklerini de aldım ama 2004'te ekran kartı Driver'leri silindi kurarken hep mavi ekran verdi ondan dolayı geri dönüş yaptım 1909'a.
1909'dan ben de menmunum ama artik yok hiçbir yer de.

Sürüm desteği kesilmedi ise hiçbir sıkıntı olmaz s-zaten 2004 sürümünden geri dönemiyorsanız Windows Insider programı ıile 20H2 güncellemesini indirin orada performansınız eski sürümlerden daha iyş olacaktır.

Bende geçtim 2004'e 1909 sürüm yedeklerini de aldım ama 2004'te ekran kartı Driver'leri silindi kurarken hep mavi ekran verdi ondan dolayı geri dönüş yaptım 1909'a.

Şu anda Windows 10 2004 sürümü yüklü ve ben 1909 yapmak istiyorum bu nasıl mümkün yazabilir misiniz nasıl yaptınız diyeyim.

Şu anda Windows 10 2004 sürümü yüklü ve ben 1909 yapmak istiyorum bu nasıl mümkün yazabilir misiniz nasıl yaptınız diyeyim.

Eğer eski sürüm yedekleriniz varsa ayarlar güncelleştirme kısmından eski sürüme dön seçeneği ile yapabilirsiniz eğer yoksa Windows 10 format USB'si alıp sıfırdan format atmanız lazım.
Ne gibi sıkıntılar olacaktır Windows 8.1'de?
Driver.

Eğer eski sürüm yedekleriniz varsa ayarlar güncelleştirme kısmından eski sürüme dön seçeneği ile yapabilirsiniz eğer yoksa Windows 10 format USB'si alıp sıfırdan format atmanız lazım.

Tekrar format atılacak şimdi, bir de o var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…