Çözüldü Asus X541U kablosuz internet hızı çok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Untouchablee

Hectopat
Merhaba. 1 yıl önce Asus X541U marka bir dizüstü bilgisayar satın aldım. Oyun oynamak amacıyla aldığım için bilgisayarımı hep internet kablosu takılı bir şekilde kullandım. Ara sıra kablosuz ağa bağlanmam gerekiyor fakat bir kablosuz ağa bağlanınca internet hızım acayip şekilde yavaşlıyor. Kablosuz ağa bağlıyken bir oyunu indirmeye başladığımda indirme hızım 100kb/sn civarlarında oluyor. İnternet kablosunu taktığımda ise bilgisayarıma ilaç gibi geliyor ve internet hızım adeta uçuyor. Slimdrivers programını kullanarak sürücü güncellemesi yaptım. Slimdrivers programı, 15.08.2017 tarihli sürücüyü yükledi fakat internet hızımda bir değişiklik olmadı. Bu durum beni, bilgisayarımı hep kabloya bağlı olarak kullanmaya zorluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Donanım kimliği: PCI\VEN_10EC&DEV_B723&SUBSYS_172311AD&REV_00

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı