Çözüldü ASUS X542ur Ethernet sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yas0n

Picopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım ASUS ve başlıktaki gibi driverimi bulamıyorum. Anlayan varsa attığım linkten Ethernet driverimi bulup söyler misiniz? Ya da link.

Driver sitesi:X542UR - Destek

Modeli X542urr.

Çözüm
Windows 10 64-bit için konuşuyorum. Başka bir işletim sistemi kullanıyorsan belirt.

İlk olarak bu linkteki sürücüyü dener misin? Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / Gaming Ethernet Family Controller Software - REALTEK
Win10 Auto Installation Program olanı indireceksin. ZIP dosyası şeklinde iner, o ZIP dosyasının içindeki klasörü çıkart ve çıkarttığın klasördeki setup.exe'yi çalıştırarak kurulum yap.

Eğer üstteki sürücü olmazsa bunu dene.
Windows 10 64-bit için konuşuyorum. Başka bir işletim sistemi kullanıyorsan belirt.

İlk olarak bu linkteki sürücüyü dener misin? Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / Gaming Ethernet Family Controller Software - REALTEK
Win10 Auto Installation Program olanı indireceksin. ZIP dosyası şeklinde iner, o ZIP dosyasının içindeki klasörü çıkart ve çıkarttığın klasördeki setup.exe'yi çalıştırarak kurulum yap.

Eğer üstteki sürücü olmazsa bunu dene.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı