Aşağıya linkini bıraktığım bilgisayara sahibim fakat bu cihaz içerisinde SSD mevcut değil. Bende Kingston KC2000 250GB ürününü internetten sipariş ettim ve elime ulaştı. Aklıma takılan iki soru var. Benim bilgisayarım M2 NVME SSD türlerini destekliyor mu? Sizce iki cihazıda garantiye yollayıp teknik servise mi taktırayım yoksa kendim herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilir miyim? Garanti dışı kalması benim için sorun teşkil etmiyor.
Sadece uyum sağlar mı onu merak ediyorum.
Teşekkürler şimdiden...
Aşağıya linkini bıraktığım bilgisayara sahibim fakat bu cihaz içerisinde SSD mevcut değil. Bende Kingston KC2000 250GB ürününü internetten sipariş ettim ve elime ulaştı. Aklıma takılan iki soru var. Benim bilgisayarım M.2 NVMe SSD türlerini destekliyor mu? Sizce iki cihazıda garantiye yollayıp teknik servise mi taktırayım yoksa kendim herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilir miyim? Garanti dışı kalması benim için sorun teşkil etmiyor.
Sadece uyum sağlar mı onu merak ediyorum.
Teşekkürler şimdiden...
Hocam merhabalar neredeyse 1 yıl olmuş ama benim de aynı modelde bir bilgisayarım bulunmakta. NVMe uyuyor mu diye merak ediyorum aldığınızda oldu mu kullanabildiniz mi?