ASUS X54C bilgisayar hızını arttırma

-dkc

Centipat
Arkadaşlar benim elimde ASUS X54C bir laptop var. Ben bu laptop da SolidWorks gibi çizim programları kullanıyorum. Aklımdaki düşünce şu, eğer ben buna 8 GB RAM ve 240 GB SSD takarsam bilgisayarım hızlanır mı? SolidWorks'de çok kasıyor ve çizimlerim uzun sürüyor bu parçaları takınca işlemlerim hızlanır mı? Oyunlarda FPS artışı olur mu? Yoksa hiç bunlara girmeden başka PC'ye mi bakayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı PC'ye sahibim. İşlemciniz Pentium mu Core i3 mü? Ayrıca en fazla 8 GB takabilirsiniz o bilgisayara.

Aynı PC'ye sahibim. İşlemciniz Pentium mu Core i3 mü? Ayrıca en fazla 8 GB takabilirsiniz o bilgisayara.

Pentium B950 var. Ama 16 GB kadar desteklediği yazıyordu ben 8 GB takıp toplam 12 GB yapacaktım.
Yok mu yardımcı olabilecek

Son düzenleme:
Pentium B950 var. Ama 16 GB kadar desteklediği yazıyordu ben 8 GB takıp toplam 12 GB yapacaktım.
Yok mu yardımcı olabilecek
Ben de aynı bilgisayarı kullanıyorum. Senin düşündüğün setup ın aynısını yapacağım. Ama geçmiş zamanda 2. nesil i5 işlemci taktırmıştım tek fark o olacak. ssd ve ram takviyesinden sonra benzer programları deneyimleme şansım olacak. Bu arada benim okuduğum kadarıyla anakart 8gb ta kadar destekliyor. İstersen son halini az çok anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…