Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 16 Mart 2013 #1 Arkadaşlar aşağıdaki X54C modelinin anakart resimleri K54C olarakta geçiyor. İşlemci yükseltmesi veya ekran kartı takma olabilir mi ? İntel HM 65, Kuzey Köprüsü Intel Sandy Bridge-MB IMC
Arkadaşlar aşağıdaki X54C modelinin anakart resimleri K54C olarakta geçiyor. İşlemci yükseltmesi veya ekran kartı takma olabilir mi ? İntel HM 65, Kuzey Köprüsü Intel Sandy Bridge-MB IMC
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 16 Mart 2013 #2 Yükseltebilirsin tabii ki. Ancak işlemciyi temin etmen zor olabilir. Alibaba.com'da buldum.
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 16 Mart 2013 #3 m3Rt dedi: Yükseltebilirsin tabii ki. Ancak işlemciyi temin etmen zor olabilir. Alibaba.com'da buldum. Genişletmek için tıkla... Saol. Peki bu anakartta MXM slotu varmı ?
m3Rt dedi: Yükseltebilirsin tabii ki. Ancak işlemciyi temin etmen zor olabilir. Alibaba.com'da buldum. Genişletmek için tıkla... Saol. Peki bu anakartta MXM slotu varmı ?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2013 #4 Erhan Göğüş dedi: Saol. Peki bu anakartta MXM slotu varmı ? Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla yok. Harici ekran kartı olsa bile anakarta gömülü olurdu.
Erhan Göğüş dedi: Saol. Peki bu anakartta MXM slotu varmı ? Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla yok. Harici ekran kartı olsa bile anakarta gömülü olurdu.
Hilmihan Ekim Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5 17 Mayıs 2020 #5 Mert dedi: Yükseltebilirsin tabii ki. Ancak işlemciyi temin etmen zor olabilir. Alibaba.com'da buldum. Genişletmek için tıkla... arama yaparken acaba anakart için nasılbie işlemci araöası yazabiliriz ben bu ana karta takabileceğim eniyisini takmak istiyorum mesela webde nasılbir metinile araya bilitrim
Mert dedi: Yükseltebilirsin tabii ki. Ancak işlemciyi temin etmen zor olabilir. Alibaba.com'da buldum. Genişletmek için tıkla... arama yaparken acaba anakart için nasılbie işlemci araöası yazabiliriz ben bu ana karta takabileceğim eniyisini takmak istiyorum mesela webde nasılbir metinile araya bilitrim