Asus X54C Windows 7 Ses Cızırtısı Sorunu

Erhan Göğüş

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Ö.G.G.
Merhaba. Asus notebook bilgisayarımda müzik dinlerken aralıklı olarak cızırtı oluşuyor. Bu ise müzik keyfini bir nevi kaçırıyor. Aimp çalma programını kullanıyorum. Windows XP ve Vista'da herhangi böyle bir sorun yoktu. En güncel Realtek sürücüsünü denedim yine aynı. (R270) Anakart CD'sinden kurdum sorun devam ediyor. Media Player programından dinlediğim zamanlar pek fazla olmuyor. Equalizer ayarlarıda normal'de. Çeşitli Sürücü versiyonlarını denedim hiçbirisi fayda etmedi. Sistem özelliklerim ;

Ses Kartı : Realtek ALC269

Notebook model : Asus X54C

Windows 7 x64 Home Premium SP1

- - - Güncellendi - - -

Sorun Çözülmüştür. Sanırım Notebooklarda Realtek firmasının R2. Versiyonlarında sorun var. Çok eski bir sürücü yükleyerek sorunu çözdüm. Ayrıca Vista tabanlı bir sürücü. R.188 Olsa gerek.

Malesef Recep Bey. Sorun hala devam ediyor. BİOS güncellemesi yaptıktan sonra notebook biraz daha hızlı açıldı Ama ses konusunda bir değişiklik olmadı. Güncel ses sürücüsü kullanamıyorum. Acaip cızırtı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…