Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Aralık 2012 #11 Minitool Partition Wizard gibi bir program ile tekrar eski tip haline getirmeyi deneyin bu bölümü. Sıfırdan Windows 8 kurun, uğraşmayın: https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Minitool Partition Wizard gibi bir program ile tekrar eski tip haline getirmeyi deneyin bu bölümü. Sıfırdan Windows 8 kurun, uğraşmayın: https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
B blusterer Hectopat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 1 11 Ekim 2013 #12 Recep Baltaş dedi: Recovery sanırım uçtu, geri getirmeniz zor. Size tavsiyem bütün disk bölümlerini silip Windows 8 kurun. Kurmadan önce BIOS güncellemesi yapın. Bu güncelleme daha fazla geliştirme içeriyor: K54CAS210.zip Genişletmek için tıkla... Recep bey bu belirttiğiniz bios update sürümü en günceli midir? Yani şu sürümüdür = 23.11.2012 veya bana sürüm tarihini belirtebilir misiniz ? Ayrıca elinizde windows bios flash utility'nin en son sürümü var mıdır?
Recep Baltaş dedi: Recovery sanırım uçtu, geri getirmeniz zor. Size tavsiyem bütün disk bölümlerini silip Windows 8 kurun. Kurmadan önce BIOS güncellemesi yapın. Bu güncelleme daha fazla geliştirme içeriyor: K54CAS210.zip Genişletmek için tıkla... Recep bey bu belirttiğiniz bios update sürümü en günceli midir? Yani şu sürümüdür = 23.11.2012 veya bana sürüm tarihini belirtebilir misiniz ? Ayrıca elinizde windows bios flash utility'nin en son sürümü var mıdır?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Ekim 2013 #13 Evet son sürüm. Güncellemesi BIOS'tan yapacaksınız EZ Flash 2 ile.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ekim 2013 #14 blusterer dedi: Recep bey bu belirttiğiniz bios update sürümü en günceli midir? Yani şu sürümüdür = 23.11.2012 veya bana sürüm tarihini belirtebilir misiniz ? Ayrıca elinizde windows bios flash utility'nin en son sürümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yukarıdakiler gibi Leptop modelin aynı ise evet en güncel bios en son verilen K54CAS210.zip biostur.
blusterer dedi: Recep bey bu belirttiğiniz bios update sürümü en günceli midir? Yani şu sürümüdür = 23.11.2012 veya bana sürüm tarihini belirtebilir misiniz ? Ayrıca elinizde windows bios flash utility'nin en son sürümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yukarıdakiler gibi Leptop modelin aynı ise evet en güncel bios en son verilen K54CAS210.zip biostur.