Merhaba arkadaşlar. Benim ASUS X55-C bir dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar bana ilk geldiğinde Windows 8 64 bit idi. Fakat ben sonradan ilk Windows 7 ultimate 64 bit sonra windows 8 32 bit kurdum neyse o zamanlar birkere ısınma sorunum oldu oda termal macun yenilettirerek giderildi. Fakat şimdi sorun termal macun değilmiş onu anladım ısınma fazla yok fakat eskide Counter Strike global offensive oyununda 1024x768 çözünürlük ve low ayarlarda 100 120 130 FPS alıyordum. Şimdi ise bilgisayarın işlemci ve hava kanalları bölümünden bir makine sesi gelmeden 20 30 zor alıyorum aynı ayarlarda hiçbir şey değişmedi. Makine sesi çıkması için 10 dakika beklemem yada vurmam gerekiyor. Makine sesi gelince 30 40 50 60 FPS'lere kadar çıkıyor. Fakat bir yarım saat içerisinde tekrar 20 30'a düşüyor. Sebebi nedir arkadaşlar, şuanda Windows 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum ? İçini açıp temizlemeli miyim yoksa 32 bit geçirmeliyim sorun neyde sizce ?
Diğer oyunlardaki FPS'imde yaklaşık 50 60 70 civarıydı fakat ne olduysa birden sadece counter strike oyununda değil bütün oyunlarda FPS'im düştü.
Diğer oyunlardaki FPS'imde yaklaşık 50 60 70 civarıydı fakat ne olduysa birden sadece counter strike oyununda değil bütün oyunlarda FPS'im düştü.
Son düzenleyen: Moderatör: