ASUS X550JK almak mantıksız mı?

EmreBaBu

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bu cihazı almakla hata mı yaptım ? 1818 Liraya 8GB modelini aldım. Az da olsa HDD'den ses geliyor. Bazen ekranda bir çizgi çıkıyor. Bu arada fiyatı pahalı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir kuşkuya düştünüz anlamadım. İyi bir cihaz, doğru bazen HDD'den ses geliyor ama sesiz ortamda oturduğunuzda duyabiliyorsunuz sesi. Fiyatı da 8GB modele göre uygun.

Fiyatı pahalı değil. HDD'den ses gelmedi bu modelde kronik. SSD veya kaliteli HDD'ye geçmeniz gerek. Ekranda oluşan çizgilerden kastınız titreşim gibi mi? Çerçevelerden biraz baskı uygulandığında olabiliyor ama problem sayılmaz.

İsim vermek istemiyorum. Bir forumda Victor' adlı bir adam makineyi hep kötülüyor. Piskolojik baskı oluştu.

Asım Bey, Ekranda bazen, ince yatay bir çizgi çıkıp gidiyor. 1 saniyelik.

İsim vermek istemiyorum. Bir forumda Victor' adlı bir adam makineyi hep kötülüyor. Piskolojik baskı oluştu.
Dünyanın en iyi bilgisayarını getir gene kötüleyenler olacaktır sen onları takma 10 kişiden 7 si iyi diyorsa sorun yok demektir.

Çevrenizde manyetik alan oluşturacak herhangi bir cihaz varsa bundan kaynaklı olabilir. ( Hoparlör gibi )
Panelde de problem olabilir. En güncel driverı kullanın. Sorun devam ederse garantiye başvurun.
Nick'inden belli değil mi neden kötülediği? Arkadaş fanboy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…