Asus X550JK Asıl Nvidia Ekran Kartı Görülmüyor

Yer
ORDU
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Asus X550JK laptobum Nvida Gtx850 ekran kartını görmüyor. Ccleaner'ı çalıştırdığımda ekran kartı olarak İntel'in ekran kartı görünüyor.

Anladım, çok teşekkür ederim. Yüreğime su serpildi vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba herzaman Nvidia ekran kartını kullanamıyor muyuz?Bios'u biraz kurcaladım belki birşeylere rastlarım diye ama hiç rastlamadım grafik kartı seçeneğine.Yardımcı olursanız sevinirim. saygılar..

Acaba herzaman Nvidia ekran kartını kullanamıyor muyuz?Bios'u biraz kurcaladım belki birşeylere rastlarım diye ama hiç rastlamadım grafik kartı seçeneğine.Yardımcı olursanız sevinirim. saygılar..

Nvidia ekran kartını gereken yerlerde kullanıyor bilgisayarınız. Örneğin oyun oynarken ve ekran kartının güç gerektirdiği yerlerde. Onun haricinde İntel'in kendi ekran kartı kullanılıyor. Hem Nvidia'nın ömrü uzuyor hemde bilgisayarınızı ekonomik kullanıyorsunuz böylece.

Nvidia kontrol panelinden enkran kartının hangi programlarla çalışacağını seçebilirsin.

Çok teşekkür ederim... Kontrol panelinden 3D seçeneklerinden ayarlanabiliyor sanırım.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim... Kontrol panelinden 3D seçeneklerinden ayarlanabiliyor sanırım.
Evet seçenek ikide bu program için çalışacak GPU yu seçin diye bir seçenek olması lazım.
Ordan Yüksek Performanslı NVIDIA kartını seçebilirisin.
Üst taraftan Desktop menüsünden aktif GP yi göster gibi birşey olacak , onuda açarsan sağ altta o an için Nvidianın kullanığı programları görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…