hakanb Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 182 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 31 Ocak 2015 #1 Bluetoothla telefona baglanıyorum içerisindeki mp3leri dahi çalabiliyorum ama veri akışı sağlayamıyorum. Hep başarısız oldu diyor sebebi ne olabilir ?
Bluetoothla telefona baglanıyorum içerisindeki mp3leri dahi çalabiliyorum ama veri akışı sağlayamıyorum. Hep başarısız oldu diyor sebebi ne olabilir ?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2015 #2 Bluetooth simgesine sağ tıklayıp "Dosya al" kısmına tıkladın mı ?
hakanb Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 182 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 31 Ocak 2015 #3 Dosya al diye bir kısım göremiyorum aygıt ekle, alan ağına gir, aygıtları göster, ayarları aç, simgeyi kaldır ibaresi var. Önceden bağlandığım telefona şuan bağlanamıyorum bile bu hatayı alıyorum.
Dosya al diye bir kısım göremiyorum aygıt ekle, alan ağına gir, aygıtları göster, ayarları aç, simgeyi kaldır ibaresi var. Önceden bağlandığım telefona şuan bağlanamıyorum bile bu hatayı alıyorum.