Asus X550JK GTA 5 Takılma Sorunu

Acaba ısınmadan dolayı olabilir mi? Bazı arkadaşlar öyle demiş diğer forumlarda. Siz herhangi bir soğutucu kullanıyor musunuz?

Kullanmıyorum. Oynarken CPU 100 dereceye kadar çıkarken hiçbir performans düşmesi yaşamadım. Farklı bir oyunda deneme yapın.

Sıkıntı bende de vardı. Yapman gereken oyunu 30 FPS civarı oynamak. Ayarları PC'nizin 30'lu FPS'lerde oynatacak seviyede ayarlamaniz. Ayarladıktan sonrada dikey sekranizasyonu açmanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ayarları mı yükseltmem gerek?

Benim anlamadığım arkadaşın bilgisayarı yüksek ayarlarda kaldırırken ben niye ayarları düşürmek zorunda kalıyorum. Ayrıca soğutucum da var neredeyse sıfır ısınma. Asım Demir dediğin ayarları da kapattım tüm grafik ayarlarını en düşük seviyeye getirdim yine aynı.

Onuda denedim @Saykopat ama olmadı. Hala takılmalar mevcut. Grafik ayarlarından kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü Very High ya da Medium olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Birde şunu fark ettim özellikle arabaya binip yüksek hıza ulaştığım zaman takılmalar başlıyor.

@Asım Demir Fifa 15 ve NBA 2K15'te deneme yaptım onlarda maç içerisinde en fazla 2 kere takıldı o kadar. Yani GTA gibi rahatsız edici değil.

Soğutucu PC' den güç çektiği için sıkıntı yaratmıştı bir zaman bende. (Başka bir oyunda) Eğer soğutucu USB' den güç alanlardan ise çıkartıp deneyin derim.

Dediğinizi denedim fakat yine olmadı. Zaten ben bataryayı çıkarıp şarja takarak oynuyorum oyunu. Yani sürekli bir güç sağlıyor bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…