Benim anlamadığım arkadaşın bilgisayarı yüksek ayarlarda kaldırırken ben niye ayarları düşürmek zorunda kalıyorum. Ayrıca soğutucum da var neredeyse sıfır ısınma. Asım Demir dediğin ayarları da kapattım tüm grafik ayarlarını en düşük seviyeye getirdim yine aynı.
Aynı sorunları yaşıyoruz tek fark benim işlemci hızı 3.0 dan aşağıya düşmüyor. Ekran kartı sürücülerini tamamen kaldır yeniden kur ben öyle halletim sorunu. Dün 3 saat sorunsuz oynadım.
Onuda denedim @Saykopat ama olmadı. Hala takılmalar mevcut. Grafik ayarlarından kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü Very High ya da Medium olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Birde şunu fark ettim özellikle arabaya binip yüksek hıza ulaştığım zaman takılmalar başlıyor.
@Asım Demir Fifa 15 ve NBA 2K15'te deneme yaptım onlarda maç içerisinde en fazla 2 kere takıldı o kadar. Yani GTA gibi rahatsız edici değil.
Soğutucu PC' den güç çektiği için sıkıntı yaratmıştı bir zaman bende. (Başka bir oyunda) Eğer soğutucu USB' den güç alanlardan ise çıkartıp deneyin derim.