Asus X550JK GTA 5 Takılma Sorunu

Bilgisayarlarımız arasındaki tek fark RAM. Sorun bundan olabilir mi peki?

Yüksek ayarlarda oynadığınızda sorun olabilir. Cihazın HDD'si performanslı değil. Bir sürü etken var. Güncelleme bekleyin. @merttok

Bende 8 GB'lık modeli var. GeForce Experience ile optimize ettim. Hiçbir donma veya kasma yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı makinenin 8 GB modelini kullanıyorum, tüm sürücülerim güncel ve hiçbir kasma bende yaşamadım. Isınma problemi bile yok denebilir, aslında Very High ayarlarda oynuyorum.

Bilgisayarlarımız arasındaki tek fark RAM. Sorun bundan olabilir mi peki?

Abicim bak. FPS yi 30 larda oyna. Ayarları kısma. Txaa yı x2 yap. Sıkıntı bende de var. Normalde 60 fps üstü alabiliyorum. Ama takılma yapıyor.

Nvidia, kendi sitesinde nüfus yoğunluğunu ve ölçeklemeyi % 75 üzeri yapmayın demiş. Ayrıca çeşitliliğini de ne kadar düşük tutarsanız o kadar iyi olur demiş. Olası görüntü bozukluğunun ve bug'ın önüne geçmek için deneyin demiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya sorununuzun RAM'den kaynaklandığı belli tam çözüm için 4 GB daha RAM eklemeniz gerek. 2 GB'da ekleyebilirsiniz fakat olmuşken 8 olması daha iyi. Eğer RAM ekleyemiyorsanız RAM boşaltan Game Booster vs. programları deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…