E esat karaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #11 Ben raw dosyasını indirdim ancak fat 32 olarak biçimlendirildiğinde bu ekranda USB' yi seçiyorum, yeniden başlatıyor. Sorun ne anlayamadım. Dosya Ekleri geeks3d_hackintosh_chimera_boot_screen.jpg 77,3 KB · Görüntüleme: 257 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Ben raw dosyasını indirdim ancak fat 32 olarak biçimlendirildiğinde bu ekranda USB' yi seçiyorum, yeniden başlatıyor. Sorun ne anlayamadım.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #12 Hangi raw dosyasını indirdin? Bu Unibeast ekranı.
E esat karaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #13 MEGA buradan indirdim 10.10.04 esat karaman dedi: MEGA buradan indirdim 10.10.04 Genişletmek için tıkla... raw dosyasını flaşa yazıyorum ama tıkladığım zaman biçimlendir diyo biçimlendirmediğim azaman açmıyo Dosya Ekleri Capture.PNG 2 KB · Görüntüleme: 361
MEGA buradan indirdim 10.10.04 esat karaman dedi: MEGA buradan indirdim 10.10.04 Genişletmek için tıkla... raw dosyasını flaşa yazıyorum ama tıkladığım zaman biçimlendir diyo biçimlendirmediğim azaman açmıyo
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #14 Windows üzerinden USB içine ulaşamazsın. Bunun için TransMac adlı programı kullanacaksın.
E esat karaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #15 Yazılar kaydı. Ancak şimdi resimdeki yerde kalıyor ve reset atıyor. Lütfen yardım edin. Dosya Ekleri blackscreen.jpg 2,8 KB · Görüntüleme: 225 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2015
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #16 Sistemi -x modda başlatmayı dene. (Clover menüde kurulu disk seçili iken boşluk tuşuna bas. Açılan pencerede safe mod seç.)
Sistemi -x modda başlatmayı dene. (Clover menüde kurulu disk seçili iken boşluk tuşuna bas. Açılan pencerede safe mod seç.)
Dursun Tokgöz Kilopat Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 158 Yer Kırıkkale Daha fazla Meslek Programme developer, building 6 Ağustos 2015 #17 Nvda kexts'lerini sistem kütüphaneler extencions klasöründen sil. Boot edeceğin yerde Options kısmından Graphics kısmına gir orda Inject intel işaretle Fake id numaran ne ise onu gir. Sonra kurulumu başlat.
Nvda kexts'lerini sistem kütüphaneler extencions klasöründen sil. Boot edeceğin yerde Options kısmından Graphics kısmına gir orda Inject intel işaretle Fake id numaran ne ise onu gir. Sonra kurulumu başlat.
E esat karaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #18 FAKE ID NUMARAM OLDUĞUNU NEREDEN BULUCAM
Dursun Tokgöz Kilopat Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 158 Yer Kırıkkale Daha fazla Meslek Programme developer, building 6 Ağustos 2015 #19 esat karaman dedi: FAKE ID NUMARAM OLDUĞUNU NEREDEN BULUCAM Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal Yukaridaki adreste yazıyor, işlemci modeline uygun olani bulman gerekli.
esat karaman dedi: FAKE ID NUMARAM OLDUĞUNU NEREDEN BULUCAM Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal Yukaridaki adreste yazıyor, işlemci modeline uygun olani bulman gerekli.
E esat karaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #20 ancak benimki nvidia yosemite kuruyorum Dursun Tokgöz dedi: Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal Yukaridaki adreste yazıyor, işlemci modeline uygun olani bulman gerekli. Genişletmek için tıkla... ancak benim ki İşlemciAMD FX(tm)-4100
ancak benimki nvidia yosemite kuruyorum Dursun Tokgöz dedi: Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal Yukaridaki adreste yazıyor, işlemci modeline uygun olani bulman gerekli. Genişletmek için tıkla... ancak benim ki İşlemciAMD FX(tm)-4100