Asus X550JK Windows 10 wifi kopma problemi

SeuL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İlk olarak bilgisayardan anlayan biri olmadığımı belirtmek isterim. Problemim wifi kopma sorunu. Yüklü olan sistemim win10, pc asus x550jk. "sorunları gider" tıkladığımda çözülüyor fakat 3-5 dk aralıklarla sürekli kopma yaşıyorum. Yüklü olan sürücülerimi güncellemeyi denedim fakat en güncel sürüm olduğunu söylüyor oto güncelleme. Eksik sürücüm olabilir mi? Yüklü olan sürücüleri ss olarak yüklüyorum. Ayrıca genelde veren 2 hatanın da ss'nini yüklüyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

sorun devam etmekte yardımlarınızı bekliyorum

@Recep Baltaş gerçekten yardımına ihtiyacım var.

Sorunun aynısı bende de var. Asus x550jx sorunları gider 3 dk tutuyor ardından tekrar.

Aygıt yöneticisine girip, ağ bağdaştırıcıları bölümündeki Realtek RTL8723BE seçeneğine sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Açılan ekranda "güç yönetimi" bölümüne tıklayıp orada varsa tik işaretini kaldırın.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    43,2 KB · Görüntüleme: 152
  • 2.PNG
    40,2 KB · Görüntüleme: 182
  • 3.PNG
    53,3 KB · Görüntüleme: 169
Realtek RTL8723BE benim bilgisayarımda gözükmüyor. Ya da yok ekte gönderdiğim aygıtlar var.

WAN Miniport genellikle VPN ve Virtual PC uygulamaları kurulmasından oluşur. Aktif kullanmıyorsanız kaldırın.

Yönergeye göre uygulayın. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Wi-Fi sürücüsünü güncelleyin. Donanım kimliğini ve mevcut sürümü paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…