lastbal06 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 152 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina operatörü 8 Ekim 2014 #1 Asus X550JK-XO012D 8GB Notebook modelini aldım BF4, Watch Dogs gibi oyunlarda nasıl performans verir? Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2014
Asus X550JK-XO012D 8GB Notebook modelini aldım BF4, Watch Dogs gibi oyunlarda nasıl performans verir? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 8 Ekim 2014 #2 Çok güzel performans verir. Ekran çözünürlüğü 1366x768 olduğu için çoğu oyunu en üst ayarda açar, oynarsın.
Çok güzel performans verir. Ekran çözünürlüğü 1366x768 olduğu için çoğu oyunu en üst ayarda açar, oynarsın.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2014 #3 1366x768 çözünürlükte BF 4 High/Ultra Watch Dogs High açar. İyi bir tercih yapmışşınız. Hayırlı olsun.
1366x768 çözünürlükte BF 4 High/Ultra Watch Dogs High açar. İyi bir tercih yapmışşınız. Hayırlı olsun.
42SHADOWANK Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #4 Nereden ve ne kadara aldınız bende almayı düşünüyorum da.
lastbal06 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 152 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina operatörü 8 Ekim 2014 #5 42SHADOWANK dedi: Nereden ve ne kadara aldınız bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar buradan aldım. YKTYN dedi: 1366x768 çözünürlükte BF 4 High/Ultra Watch Dogs High açar. İyi bir tercih yapmışşınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
42SHADOWANK dedi: Nereden ve ne kadara aldınız bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar buradan aldım. YKTYN dedi: 1366x768 çözünürlükte BF 4 High/Ultra Watch Dogs High açar. İyi bir tercih yapmışşınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #6 Bizde 4 GB RAM bulunan modelini aldık. Bu söyledikleriniz bizim içinde geçerli mi ?
42SHADOWANK Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #7 Bence fazla fark yaratmaz.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2014 #8 Evet geçerli. Watch Dogs min RAM miktarını 6 gb olarak belirtti. Ama 4 GB RAM ile oynanabiliyor. Sorun olmaz.
Evet geçerli. Watch Dogs min RAM miktarını 6 gb olarak belirtti. Ama 4 GB RAM ile oynanabiliyor. Sorun olmaz.
lastbal06 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 152 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina operatörü 9 Ekim 2014 #9 YKTYN dedi: Evet geçerli. Watch Dogs min RAM miktarını 6 gb olarak belirtti. Ama 4 GB RAM ile oynanabiliyor. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Crysis 3'de nasıl bir performans verir peki. ?
YKTYN dedi: Evet geçerli. Watch Dogs min RAM miktarını 6 gb olarak belirtti. Ama 4 GB RAM ile oynanabiliyor. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Crysis 3'de nasıl bir performans verir peki. ?
C Cpisy Ziyaretçi 9 Ekim 2014 #10 Oyunları deneyip senin bize performans hakkında bilgi vermen gerekmez mi? Çünkü belirttiğin modeli zaten almışsın en azından yeni alanlara ya da almayı düşünenlere bilgi vermiş olursun.
Oyunları deneyip senin bize performans hakkında bilgi vermen gerekmez mi? Çünkü belirttiğin modeli zaten almışsın en azından yeni alanlara ya da almayı düşünenlere bilgi vermiş olursun.